Unikt tilbud fra BookBeat ➡ Prøv gratis 45 dager 😃 (vanligvis 14 dager)

Romaner

En roman kan defineres som en diktet fortelling, eller en bok som er basert på en sann historie. Gjennom romanen kan du lytte til historier og skildringer fra hovedpersonens liv. Innenfor romansjangeren finnes det mange ulike stiler, og typer historier. Du kan finne både tragedier, lykkelige slutter, kjærlighet, sjalusi, vennskap, samt andre følelser. Når det gjelder romaner, kan det anbefales å begynne med de mest populære utgivelsene. Finn korte utdrag eller sammendrag for å få en smakebit av hva romanens historie og forfatter har å by på. Mange av applikasjonene lar deg se på bøkenes innhold helt gratis, selv uten bruker.

Britt-Marie var her
Brobyggerne
De usynlige
Den røde adresseboken
Den som tier
En mann ved navn Ove
Hundreåringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvant
Ikke ville se
Mengele Zoo
Min kamp 1
Mormor hilser og sier unnskyld
Stoner

Samtidsroman eller klassiske stykker

Ofte opplever mange et stort press på å lese, forstå og diskutere klassiske romaner. Disse klassikerne har tross alt hatt stor innflytelse på litteratur som blir skrevet i dag. Selv om de er lettere å komme seg gjennom i lydbokformat, er likevel ikke disse klassiske verkene for alle. Det finnes flere gode samtidsromaner, og det gis stadig ut flere av disse. En roman skildrer menneskets opplevelser. Å leve seg inn i samme tidsperiode som romanens karakterer kan vekke ekstra følelse hos lytteren, enten det er nåtid eller fortid. Tenk at du nå også muligheten til å lese framtidens klassikere.

Lytt gratis

Med lydbøker på nett kan du høre et utdrag fra en mengde bøker på kort tid. På denne måten kan det være enklere å finne din favoritt raskt. Slik behøver du ikke på biblioteket, lese anmeldelser på nett, eller gjøre et bomkjøp hos bokhandleren. Prøv ut et par bøker først, ved å høre korte utdrag fra ett eller flere kapitler. Du kan enkelt bytte fra roman til roman helt til du finner dine favoritter. Senere kan du enkelt finne lignende bøker anbefalt til nettopp deg! Du kan teste flere ulike lydboktjenester på nett helt gratis og uforpliktende i 30 dager.