Unikt tilbud fra BookBeat ➡ Prøv gratis 45 dager 😃 (vanligvis 14 dager)

EBOK.NO Pluss

EBOK.NO Pluss er blant de mest brukte abonnementstjenestene for lydbøker og ebøker. EBOK.NO Pluss gir deg tilgang til et imponerende utvalg lydbøker og ebøker som du også kan laste ned og lytte til i frakoblet modus. Selve appen er helt gratis og kan lastes ned på EBOK.NO. Så lenge du har et løpende abonnement, forblir alle bøkene du har lagret på appen din. EBOK.NO Pluss-abonnementet støtter både mobil, Kindle og nettbrett og finnes kun tilgjengelig i EBOK.NO-appen.

Prøv EBOK.NO Pluss gratis i 14 dager

Du får en 14 dagers prøveperiode først, slik at du kan sjekke ut tjenesten før du eventuelt binder deg til et abonnement. Hvis du velger å gjøre så, betaler du 119,- pr. måned. Da får du tilgang til alt det samme innholdet som du har med et fullblods abonnement.

To ulike typer abonnement

Egentlig kommer EBOK.NO i to forskjellige versjoner: EBOK.NO og EBOK.NO Pluss, og det er sistnevnte vi skal se nærmere på i denne artikkelen. Forskjellen på disse to er at EBOK.NO er en tjeneste hvor du kjøper bøkene enkeltvis, mens EBOK.NO Pluss er en abonnementstjeneste. Fordelen med Pluss-versjonen er at du kan angre på kjøpet ditt, noe du ikke kan med den vanlige tjenesten. Pluss er derfor å foretrekke for deg som kun er ute etter å kjøpe noen få lydbøker, sånn til å begynne med.

Abonnement og priser

Abonnementet betales ved månedlig forskuddsbetaling og opphører først når/hvis du velger å avslutte abonnementet. Du kan velge mellom å betale med enten kreditt/debetkort eller mobilbetaling via Strex. Eventuelle ekstra avgifter fra mobiloperatøren din for datatrafikk er ikke inkludert i dette abonnementet.

Hvordan du kommer i gang med EBOK.NO Pluss

Først må du registrere deg på EBOK.NO sin nettside og velge Pluss-versjonen. Husk å lese nøye gjennom alle brukervilkårene for deretter å godkjenne at du vil melde deg på et abonnement. Deretter kan jakten på ebøker begynne, og når du har funnet en du vil prøve klikker du bare på den og velger «Sett i bokhylle». Åpne deretter EBOK-appen og du kan lese den direkte derfra.

Husk at hvis du ikke melder deg av tjenesten vil du bli automatisk trukket for en ny månedsbetaling hver måned. Gå til det høyre hjørnet på siden når du er logget inn på profilen din. Alle bøkene som finnes tilgjengelig for deg vil ha en «Pluss-tekst» på seg. Når abonnementet ditt er aktivert, har du tilgang til funksjonen «Sett i bokhylle». Deretter blir boken lagt inn i hyllen og du vil ha tilgang til den via EBOK-appen. Du kan også velge å lese/lytte på bøkene offline, og bøkene vil ligge tilgjengelig der helt til du har logget deg av.

Vurdering av EBOK.NO Pluss

Det finnes mange delte meninger blant brukerne av denne appen om deres opplevelser med den. En gjenganger er at de setter stor pris på selve innholdet, men har en del å utsette på selve appen, rent teknisk sett. Det er en del problemer med at appen ikke starter igjen etter at den er satt i sovemodus, og en del problemer med inn- og utlogging. Dette har kundeservice lovet å formidle videre til teknisk avdeling. Ellers er prisen helt grei blant de fleste brukerne av appen, og det blir også nevnt flere ganger at de opplever en god kundeservice.

Konklusjon

EBOK.NO Pluss tilbyr et meget godt utvalg av lydbøker, og det går raskt å både finne fram og laste ned bøkene. Søkefunksjonen er også rask, og den har en velfungerende filterfunksjon. Bortsett fra noen tekniske problemer med selve appen som vi regner med blir utarbeidet, er denne appen absolutt anbefalt å teste ut selv.

Ofte stilte spørsmål og svar

Hvordan får jeg tilgang til å lese ebøker fra EBOK.NO Pluss?

Pluss-abonnementet finnes tilgjengelig på EBOK.NO sin nettside. Etter registrering har du tilgang til et omfattende utvalg av ebøker og lydbøker. Selve appen er helt gratis å laste ned, og kan lastes ned både via App Store og Google Play.

Hvordan kan jeg laste ned ebøker fra EBOK.NO Pluss?

Først setter du den valgte boken i bokhyllen, og deretter trykker du på valgt ebok og nedlastingen starter.

Hvordan kan jeg bytte mellom EBOK.NO og EBOK.NO Pluss i denne appen?

Hvis du har et aktivert EBOK.NO Pluss-abonnement, vil du kunne se alle pluss-bøkene som standard visning i butikkdelen. Denne kan du imidlertid deaktivere ved å trykke på «Mer» og huke av «Innstillinger for innhold» og velge «Vis kun titler i strømming». Dermed vil alle bøkene vises samlet i butikken.