Nextory rabatkode 2024

Med en rabatkode kan du prøve Nextory gratis og høre på lydbøker i en begrenset tidsperiode. Denne samlesiden viser alle gyldige rabattkoder som kan brukes på Nextory i dag.

Aktuelle rabattkoder for Nextory

Prøv Nextory gratis i 60 dager

Prøv Nextory gratis i 60 dager med dette spesialtilbudet.

Prøv 60 dager gratis

Prøv Nextory gratis i 30 dager (4 uker)

Du kan benytte deg av dette tilbudet i 30 dager for å benytte deg av Nextorys tjenester kostnadsfritt. Slik får du tilgang til lydbøker både på norsk og andre språk i 4 uker. Dette er et eksklusivt tilbud som kun gjelder for nye kunder. Du kan dermed ikke ha en eksisterende bruker på Nextory.

Prøv 35 dager gratis

Prøv Nextory i 14 dager

Som ny bruker på Nextory kan du med dette prøve Nextorys tjenester kostnadsfritt i 14 dager. Vær oppmerksom! Dette tilbudet gjelder kun brukere uten eksisterende konto på Nextory.

Prøv 14 dager gratis

Hør barnebøker på Nextory

Nextory tilbyr et bredt utvalg barnebøker, samt en applikasjon du kan bruke for å strømme bøkene i deres bibliotek. Du kan høre og prøve dette utvalget helt gratis i en begrenset tidsperiode.

Prøv 14 dager gratis

Nextory Family

Blant Nextorys mange abonnementstyper finner du også et familieabonnement. Dette kan prøves ut i en tidsbegrenset periode med en Nextory kampanjekode. På denne måten kan hele familien lytte til lydbøker på én og samme konto.

Prøv 14 dager gratis

Hvem er Nextory

Nextory er en svensk lydboktjeneste som lar deg abonnere på deres tjenester. Denne tjenesten har en fast månedspris, og gir også muligheten til å lese e-bøker i applikasjonen på både nettbrett og telefon. Applikasjonen er tilgjengelig både for iOS og Android.

Nextory eies og drives av et svensk foretak. Til tross for dette tilbys lydbøkene hovedsakelig på norsk for norske kunder. Det finnes også lydbøker på andre språk i deres bibliotek, som engelsk og svensk. Nextory har allerede rukket å gjøre et godt inntrykk på norske forbrukere, og applikasjonen høster gode tilbakemeldinger både i App Store og Google Play.

Nextory har ulike abonnementstyper, slik at du selv kan velge det som egner seg best for deg. Du kan si opp eller fryse ditt abonnement når du vil, da medlemskapet ikke har noen bindingstid.

Slik benyttes Nextory rabattkode

For å aktivere din 30 dagers kampanje må du følge disse stegene:

  1. Finn kampanjen som passer best til deg.
  2. Klikk på kampanjen som videresender deg til Nextorys hjemmeside.
  3. Viderekoblingen aktiverer automatisk din valgte kampanje.
  4. Følg instruksjonene for å laste ned Nextorys applikasjon
  5. Da var det i orden! Nå kan du finne og høre lydbøker på Nextory
Tags:
Nextory rabatkode Nextory gratis 4 uker Nextory tilbud Nextory 30 dager Nextory kampanjekode Nextory kupong Nextory.no/kampanje