Podimo

Podimo er en app som gir deg tilgang til e-bøker og lydbøker på mobilen. I tillegg har Podimo podkaster og lydserier som er eksklusive og bare finnes her, samt podkaster fra de store radiokanalene som NRK, P4 og lignende. Få nye episoder daglig, og få anbefalinger og spillelister basert på interessene dine. Søk etter podkaster med bestemte temaer, eller bla deg gjennom listene for å se hva som finnes.

Det er tusenvis av eksklusive serier å velge blant, og abonnementsprisen deles basert på hvilke podkaster du bruker mest. Du kan også laste ned favorittene dine og lytte til dem uten å ha tilgang til WiFi og uten å bruke data. Med sovemodusen kan du stille inn hvor lenge podkasten skal spille før den stopper. Neste gang kan du klikke på fortsett lytting, og fortsette der du stanset. Episoder kan lagres og lyttes til flere ganger, og du får beskjed når nye episoder legges til. Det er også enkelt å dele episoder med venner og familie.

Prøv gratis i 45

Som ny bruker hos Podimo kan du teste appen gratis i 45, og lytte så mye du vil i to uker før du betaler noe som helst. For å få dette tilbudet, må du registrere deg gjennom Podimos hjemmeside. Da kan du prøve lydbøker og podkaster, og finne dine favoritter. Hvis du finner ut at du vil fortsette å lytte til bøker og podkaster også etter at prøveperioden er over, kan du bestille et abonnement – der du enten betaler en årlig pris eller betaler for hver måned.

Pris

Du kan velge mellom et årsabonnement eller månedlige abonnement. Et månedlig abonnement passer best for deg som gjerne vil prøve ut appen litt til før du bestemmer deg om du vil bli fast bruker. Det årlige abonnementet er billigere i lengden, så dette passer for deg som allerede har bestemt deg for å bruke appen jevnlig. Du kan dessuten velge om du vil ha Premium eller Premium PLUS. Premium gir deg tilgang til alle podkaster og lydbøker, men bare 10 timer med lydbøker per måned. Premium PLUS gir deg ubegrenset tilgang til alt innhold, men koster litt mer.

For deg som lytter mye til podkaster og lydbøker vil det alltid lønne seg å velge årsabonnement i stedet for månedlige betalinger. Det 14 dagene gratis får du uansett hvilket abonnement som interesserer deg.

Slik fungerer Podimo

Du kan laste ned Podimos app fra App Store eller Google Play. Start med 45s gratis lyttetid, og finn ut om dette er noe for deg. Appen er bare tilgjengelig til mobil, men gir deg lydbøker, e-bøker og podkaster innen en rekke sjangere som krim, underholdning, personlig utvikling, vitenskap, humor, barn og familie, nyheter, politikk, sport og mye annet. Bare finn deg en bok eller en podkast, og klikk på den eller last den ned slik at du kan lytte til den senere. Det er enkelt å spole fram og tilbake hvis du gikk glipp av noe.

Vurdering

Podimo har sikret seg rettighetene til mange kjente podkaster, så hvis det er en podkast du savner, finner du den her. De fleste brukerne er godt fornøyd med utvalget av bøker og podkaster hos Podimo, og det er en fordel at det er ulike abonnementer å velge blant. Utvalget av bøker og podkaster er stort, men du kan søke etter kategorier eller etter bestemte titler. Nettsiden framstår oversiktlig. Det har vært noen små oppstartsfeil hos Podimo, men dette er bare å forvente av en ny aktør i markedet. Slike ting pleier å rette seg etter hvert som tilbakemeldingene kommer inn.

Sammendrag av appen

Med Podimo kan du enten velge et begrenset abonnement som koster mindre eller et PLUS abonnement som gir deg ubegrenset tilgang til alt innhold. Biblioteket utvides hele tiden, både med nye bøker og nye podkaster. Du kan teste appen gratis i 45, og dette gjelder uansett hvilket abonnement du er interessert i. Podimo er en brukervennlig app som lar deg lytte til bøker og podkaster når det passer best for deg. Du trenger ikke å slå på radioen til et bestemt tidspunkt for å lytte til favorittprogrammet ditt, for du finner det hos Podimo. Last ned bøker og podkaster for å spille dem uten å bruke data. Det er enkelt, og det er mye å velge blant.


Vanlige spørsmål og svar

Kan jeg invitere enn venn til å prøve Podimo?

Du kan dele dine favorittepisoder med en venn og invitere dem til å bli abonnent.

Er det mulig å lytte/lese uten mobildekning?

Ja, det er fullt mulig ved å laste ned bøker eller podkaster mens du er tilkoblet og lagre dem på mobilen.

Har Podimo et godt norsk utvalg?

Ja. Utvalget av norske lydbøker og e-bøker er stort. I tillegg har de eksklusive rettigheter til en rekke kjente norske podkaster.

Hvordan kan jeg avslutte abonnementet mitt?

Du kan avslutte abonnementet når du vil ved å logge deg inn på kontoen din. Dersom du har betalt for ett år om gangen, gjelder abonnementet til utgangen av det aktuelle året.

Kan jeg bruke 45s prøveperiode på alle abonnementer?

Du får 45s ubegrenset tilgang. Deretter aktiveres abonnementet Premium PLUS, men du kan endre abonnement senere.

Kan jeg bruke Podimo på PC?

For øyeblikket er det bare mulig å lytte til Podimo på mobil, ikke på PC eller Mac.

Prøv gratis 45 dagerPodimo
App Store: 4,4 / 5
Antall brukere: 1-4
Operativsystem:
Offline-mode:
Familiekonto:
Pris: 79 kr per måned
Prøv gratis 45 dager