BookBeat rabattkode 2024

Med en kampagnekode kan du udforske BookBeat uden omkostninger og nyde lydbøger gratis i en afgrænset periode. Denne oversigtsside præsenterer alle aktuelle kampagnekoder, der er gyldige for BookBeat i øjeblikket.

Aktuelle rabattkoder for BookBeat

BookBeat gratis i 90 dager

Med dette supertilbudet fra Bookbeat kan du lytte gratis i 90 dager. Vær oppmerksom på dette! Dette tilbudet er tidsbegrenset, men vi har ikke fått noen informasjon om hvor lenge det gjelder.

Prøv 90 dager gratis

BookBeat gratis i 60 dager

Med denne eksklusive kampanjekoden kan du lytte til BookBeat gratis i 60 dager.

Prøv 60 dager gratis

BookBeat gratis i 30 dager

En kampagnekode giver dig muligheden for at prøve BookBeat gratis i 30 dage (4 uger).

Prøv 30 dager gratis

Prøv BookBeat gratis i 14 dager

BookBeat tilbyder alle nye kunder en 14 dages prøveperiode, hvor man har adgang til hele udvalget.

Prøv 14 dager gratis

Barnebøker hos BookBeat

BookBeat tilbyder et bredt udvalg af børnebøger, som du kan lytte til gratis. Klik på kampagnen nedenfor for at aktivere tilbuddet.

Prøv 14 dager gratis

Krimlydbøker hos BookBeat

Hos BookBeat finder du et bredt udvalg af krimier, som du kan lytte til direkte på din mobil.

Prøv 14 dager gratis

Hvem er BookBeat

BookBeat er en svensk lydbogtjeneste, der tilbyder abonnement på deres tjenester. Denne service har en fast månedlig pris og tilbyder også muligheden for at læse e-bøger i deres app på både tablets og telefoner. Applikationen er tilgængelig for både iOS og Android.

BookBeat er ejet og drevet af et svensk selskab. Selvom det er svensk, tilbydes lydbøgerne primært på norsk til norske kunder. Deres bibliotek indeholder også lydbøger på andre sprog, som engelsk og svensk. BookBeat har hurtigt opnået et godt ry blandt norske forbrugere, og applikationen modtager positive anmeldelser i både App Store og Google Play.

BookBeat tilbyder forskellige abonnementstyper, så du kan vælge det, der passer bedst til dig. Du kan til enhver tid opsige eller pause dit abonnement, da medlemskabet ikke har nogen bindingsperiode.

Sådan bruges BookBeat rabattkode

For at aktivere din 30 dages kampagne skal du følge disse trin:

  1. Find den kampagne, der passer bedst til dig.
  2. Klik på kampagnen, som omdirigerer dig til BookBeats hjemmeside.
  3. Omdirigeringen aktiverer automatisk din valgte kampagne.
  4. Følg instruktionerne for at downloade BookBeats applikation
  5. Så er det på plads! Nu kan du finde og lytte til lydbøger på BookBeat
Tags:
BookBeat rabattkode BookBeat gratis 4 uker BookBeat kupong BookBeat tilbud BookBeat 90 dager BookBeat kampanjekode

Ofte stilte spørsmål om BookBeat tilbud og rabattkoder

Hvordan fungerer BookBeats prøveperiode?

Med BookBeat kan du prøve tjenesten gratis i en bestemt periode ved bruk av en kampanjekode. Varigheten på prøveperioden kan variere, men den gir deg full tilgang til alle lydbøker og e-bøker i biblioteket deres.

Hva skjer etter at prøveperioden er over?

Når prøveperioden utløper, overføres abonnementet ditt automatisk til et betalt abonnement. Den betalingsmetoden du registrerte vil bli belastet med den månedlige avgiften med mindre du kansellerer før prøveperioden utløper.

Hvordan kansellerer jeg mitt BookBeat-abonnement?

For å kansellere abonnementet ditt, logg inn på BookBeats nettside eller app, gå til kontoinnstillingene dine, og følg instruksjonene for kansellering. Sørg for å gjøre dette før prøveperioden avsluttes for å unngå kostnader.

Er det noen skjulte kostnader med BookBeat?

Nei, det er ingen skjulte kostnader med BookBeat. Prisen du ser når du registrerer deg er den totale kostnaden. Det er ingen ekstra gebyrer for funksjoner eller tjenester med mindre annet er spesifisert.

Kan jeg kombinere tilbud og kampanjer?

Vanligvis kan ikke kampanjetilbud og rabattkoder kombineres. Hver kampanje er designet for å brukes individuelt. Vennligst sjekk betingelsene for hver spesifikke kampanje for detaljer.

Hvilke betalingsmetoder aksepteres av BookBeat?

BookBeat aksepterer flere betalingsmetoder, inkludert kreditt- og debetkort, PayPal, og andre lokale betalingsalternativer avhengig av ditt land.

Hvor mange enheter kan jeg bruke med ett BookBeat-abonnement?

Du kan bruke BookBeat på flere enheter. Likevel kan det være begrensninger på hvor mange enheter som kan strømme samtidig avhengig av abonnementet ditt.

Kan jeg dele BookBeat-kontoen min med familiemedlemmer?

Ja, BookBeat tilbyr familieplaner som gjør det mulig for flere brukere å dele ett abonnement. Hver bruker får sin egen profil, noe som gir personlige anbefalinger og egne boklister.

Er det en grense for hvor mange bøker jeg kan lytte til i prøveperioden?

Nei, det er ingen grense. Du har tilgang til hele biblioteket med lydbøker og e-bøker i løpet av prøveperioden.

Hvilke typer bøker er tilgjengelige på BookBeat?

BookBeat tilbyr et bredt utvalg av sjangre, inkludert skjønnlitteratur, sakprosa, krim, romantikk, fantasy, science fiction, og mye mer. Det finnes noe for enhver smak.

Hva gjør jeg hvis jeg støter på problemer med BookBeat-appen eller tjenesten?

Hvis du opplever problemer, kan du kontakte BookBeats kundeservice via deres hjelpesenter. De tilbyr hjelp via e-post, chat, og noen ganger telefonstøtte.

Kan jeg laste ned lydbøker for offline lytting med BookBeat?

Ja, du kan laste ned lydbøker til enheten din for offline lytting. Dette er perfekt for de som ønsker å lytte uten å bruke mobildata eller ha tilgang til WiFi.

Har BookBeat et henvisningsprogram?

BookBeat tilbyr av og til henvisningsprogrammer hvor du kan invitere venner og få belønninger som gratis lyttetid eller rabatter. Sjekk deres nettside for aktuelle kampanjer.

Hvordan løser jeg inn en BookBeat-rabattkode?

For å løse inn en rabattkode, velg det aktuelle tilbudet og følg lenken til BookBeats nettside. Rabattkoden vil enten bli brukt automatisk, eller du må skrive den inn under registreringen.

Kan jeg bytte abonnementstype hos BookBeat?

Ja, du kan bytte mellom ulike abonnementstyper. Logg inn på kontoen din, gå til abonnementinnstillingene og velg ønsket abonnement. Endringer trer i kraft fra neste faktureringssyklus.

Tilbyr BookBeat studentrabatter?

BookBeat tilbyr noen ganger studentrabatter. Sjekk nettsiden deres eller kontakt kundeservice for informasjon om gjeldende studentrabatter og hvordan du kan benytte deg av dem.