Unikt tilbud fra BookBeat ➡ Prøv gratis 45 dager 😃 (vanligvis 14 dager)

Om oss

Lydboker.com er en tjeneste der du kan sammenligne apper for lydbøker som er tilgjengelige på det norske markedet. Å lytte til lydbøker via apper er en ganske ny måte å lytte på. Siden ble startet fordi vi så et behov for å hjelpe deg som forbruker å sammenligne de ulike appene som finnes.

Slik fungerer tjenesten

For hver bruker som går via Lydboker.com og blir medlem hos en av appene kan vi få en provisjon. Dette gjelder ikke for alle apper. Selvsagt kan ingen app betale ekstra eller gi oss større provisjon for å bli anbefalt foran andre apper. Anbefalingene av hvilken lydbokapp som er best baserer seg først og fremst på appens utvalg av lydbøker samt pris. Også funksjonalitet og brukervennlighet er faktorer som vurderes.

Alle anmeldelser av apper gjøres av frittstående skribenter som ikke har noe økonomisk incitament for å rangere visse apper høyere enn andre.

På vår side finner du også boktips slik at du kan få inspirasjon og finne nye bøker å lytte på. Du finner også rabattkoder og tilbud fra de ulike lydbokappene her.

Håper du liker siden og finner en lydbokapp som du blir fornøyd med.