Unikt tilbud fra BookBeat ➡ Prøv gratis 45 dager 😃 (vanligvis 14 dager)

Storytel

Storytel er et digitalt bibliotek som lar deg lytte til lydbøker og lese e-bøker via en app, rett fra din mobiltelefon. Som bruker får du tilgang til et stadig ekspanderende utvalg av litteratur, som du kan ta med deg der du måtte ønske. Lytt til gamle kanoniske klassikere og nylig utgitte verker for en rimelig penge hver måned, via en brukervennlig app som dessuten lar deg laste ned bøker til offline. Dermed kan du lytte og lese på steder uten tilgang til internett. Bla gjennom utvalget for å finne bøker som kan være av interesse, og sjekk ut appens anbefalinger.

Prøv gratis i 30 dager

Som ny abonnent kan du lytte og lese ubegrenset den første måneden – helt gratis! I løpet av 30 dager kan du lære appen å kjenne, benytte deg av funksjonene og finne ut om videre medlemskap i Storytel er noe for deg. Det er lett å la seg bli hektet når du først har blitt vant til å bruke appen. Dersom den første måneden gir deg mersmak, kan du med fordel kikke på et av de ulike abonnementene. Det er imidlertid abonnementet som heter Unlimited som byr på den 30 dagers prøveperioden.

Pris

Av abonnementer finnes følgende:

Med Unlimited får du 1 konto, kids mode, 2 strømminger (1 voksen + 1 kids mode) samt muligheten til å lytte og lese offline. Family byr på det samme, pluss en ekstra konto og 4 strømminger (2 voksne og 2 kids mode). Med Family Plus får du 3 kontoer, 6 strømminger (3 voksne og 3 kids mode) i tillegg til alt det andre. Det er fint å kunne dele leseopplevelsen med sine nærmeste, noe som forklarer familieabonnementenes popularitet. Test ut det abonnementet som passer deg best. Det er ingen bindingstid knyttet til tjenesten.

Slik fungerer Storytel

Med Storytel får du tilgang til mer litteratur enn du noen gang vil få tid til å lese – rett fra mobilen. Det finnes tusenvis av titler både på norsk, svensk og engelsk, og appen lar deg lete gjennom ulike kategorier som gjør det hele mer oversiktlig. Sjangere og kategorier inkluderer biografier, barnebøker, klassikere, romaner, norske serieromaner, fakta, lyrikk, språk, krim, fantasy, noveller, spenning, historie, personlig utvikling, etc. Når du har funnet deg en bok du vil lese/lytte til, klikker du simpelthen på den, og du kan enkelt sette bokmerker og spole.

Storytel Norge's app Skjermbilde av Storytel Norges app

Vurdering

Storytel har tatt av i popularitet de siste årene, og brukerne er generelt godt begeistrede. Det at appen gjør litteraturen såpass lett tilgjengelig er svært gledelig, i tillegg er norske brukere fornøyde med utvalget. Noen synes kanskje abonnementene er i dyreste laget, mens andre aksepterer at luksus koster. Med et stort utvalg er det nødvendig med et oversiktlig bibliotek som gjør det lett å finne fram, noe skaperne av Storytel absolutt har tatt høyde for. Brukere setter også pris på at søkeboksen er lett tilgjengelig. Alt i alt er Storytel en app som gir brukerne valuta for pengene, selv om det finnes småting det går an å pirke på.

Sammendrag av appen

Med Storytel kan du lese og lytte til en ubegrenset mengde gamle favorittbøker og nyutgivelser, for en rimelig sum hver måned. Appens bibliotek blir stadig større, og det er alltid spennende å følge med på hvilke nye verker som dukker opp. Som ny kunde kan du prøve et Unlimited-abonnement gratis i 30 dager før du blir betalende kunde. Storytel er perfekt for deg som elsker å lese bøker, og som kanskje vil lytte mens du gjør andre ting. Med mobilen i lomma kan du lytte mens du trener, går turer, sitter på bussen eller gjør husarbeid – slik sluker du den ene boka etter den andre. Appen er brukervennlig og lett å bruke, og har jevnt over fått meget gode tilbakemeldinger fra kunder.


Vanlige spørsmål og svar

Kan jeg invitere en venn til å prøve Storytel?

Ja, du kan invitere venner til å starte en gratis prøveperiode. Du sender en invitasjon fra din bruker, og velger en hvilken som helst bok du vil sende som anbefaling.

Er det mulig å lytte/lese uten mobildekning?

Ja. Dette gjør du ved å laste ned bøker til offline når du er tilkoblet et nettverk.

Har Storytel et godt norsk utvalg?

Ja. Storytel kjøpte opp tjenesten Ordflyt, og har store mengder norsk litteratur i sortimentet. Søk gjerne blant norske forfattere.

Hvordan kan jeg avslutte abonnementet mitt?

Dette gjør du ved å logge deg inn på kontoen din og går inn på Mine sider – Min konto. Derfra kan du når som helst avslutte medlemskapet ditt, og husk – det er ingen bindingstid.

Kan jeg bruke 30 dagers prøveperiode på Family-abonnementene?

Nei. Etter prøveperioden aktiveres Unlimited. Det vil imidlertid være mulig å bytte abonnement senere.

Kan jeg bruke Storytel på PC?

Det er for øyeblikket ikke mulig å lytte til Storytels lydbøker på PC – bare utdrag.

Prøv gratis 30 dagerStorytel
App Store: 4,5 / 5
Antall brukere: 1-3
Operativsystem:
Offline-mode:
Familiekonto:
Pris: 189 - 309 kr per måned
Prøv gratis 30 dager