Unikt tilbud fra BookBeat ➡ Prøv gratis 45 dager 😃 (vanligvis 14 dager)

Nextory

Hos Nextory finner du nye og klassiske lydbøker som du kan lytte til på mobiltelefonen. Det blir lagt til nye titler hele tiden, og derfor fortsetter boktilbudet å vokse og gir deg et helt bibliotek på mobilen. Du trenger ikke å ta med deg hauger av bøker på hytta, og med lydbøker kan du lese på bussen eller mens du gjør andre ting.

Bøkene kan lastes ned slik at du ikke trenger å være online for å lytte til dem. Velg det månedlige abonnementet som passer for deg, og bla deg gjennom titlene som er tilgjengelige. Nextory gir deg også tilgang til e-bøker på mobil og nettbrett, slik at du kan velge selv om du foretrekker å lytte eller lese. Velg mellom tre ulike abonnementer, der én eller flere personer kan bruke appen samtidig.

Prøv gratis i 30 dager

Hvis du er ny hos Nextory, kan du teste appen helt gratis i 30 dager. Da får du lytte og lese så mye du vil, og bli kjent med hvordan appen fungerer. Etter prøveperioden kan du velge ett av abonnementene. Prisen varierer etter hvor mange bøker du ønsker å lese per måned, og hvor mange brukere som skal kunne bruke appen samtidig.

Pris

Du kan velge mellom tre ulike abonnementer hos Nextory:

Alle abonnementene lar deg opprette inntil 4 profiler, men det er altså ikke alle abonnement som lar flere brukere være innlogget samtidig. Er du bare én person er det selvsagt ikke noe problem, men hvis du vil at hele familien skal bruke appen er det kanskje familieabonnementet som passer best.

Slik fungerer Nextory

Nextory gir deg tilgang til e-bøker og lydbøker på mobil og nettbrett. Du kan lete gjennom bøkene etter sjanger, for å finne akkurat det du liker. Utvalget inkluderer bøker for hele familien, fra barnebøker til krim og spenning for voksne. I tillegg finner du dikt, fantasy, faktabøker og alt annet du kan forvente fra et bibliotek. For Nextory er nettopp et digitalt bibliotek. Du kan merke de bøkene du holder på å lese eller lytte til, og du kan selvsagt hoppe fram og tilbake dersom du har gått glipp av noe underveis. For å bruke appen oppretter du en konto, laster ned appen og tilpasser den etter personlige ønsker. Du kan velge språk og lage inntil 4 brukerprofiler. Det er enkelt å lagre bøker du ønsker å lese ved å legge dem i leselisten din. Da finner du raskt tilbake til dem neste gang.

Vurdering

Nextory ble lansert i Norge i 2021. Dette er et svensk selskap, men de samarbeider med de fleste norske forlag, og du finner mer enn 270 000 bøker hos dem. Prisen er konkurransedyktig sammenlignet med andre lydbokapper på det norske markedet, og det er ingenting å si på bokutvalget. Du kan søke etter bestemte titler eller kategorier. Nextory har bøker på norsk, svensk, dansk og engelsk. De har også bøker på nynorsk og en egen kategori med lettleste bøker. Kategoriinndelingen gjør det veldig enkelt å finne fram. Du får god valuta for pengene med denne appen, selv om det gjerne kunne vært litt mer utfyllende informasjon på appens forside.

Sammendrag av appen

Nextory er absolutt verdt pengene dersom du liker å lese e-bøker eller lytte til lydbøker på mobilen. Du kan velge mellom ulike abonnement, alt etter hvor mye du ønsker å bruke appen og hvor mange som skal koble seg på samtidig. Nye brukere får prøve appen gratis i 30 dager, da med fri tilgang til bøker. Dette er en brukervennlig app, som har bøker på flere språk, og dermed gir deg større utvalg. Mer enn 270 000 titler er tilgjengelig, men dette tallet fortsetter å vokse etter hvert som nye titler legges til. Forsiden til Nextory inneholder forholdsvis lite informasjon, men det er heller ikke mye du trenger å vite for å komme i gang. Når du klikker deg videre til kategoriene er det lett å finne fram til din favorittsjanger.


Vanlige spørsmål og svar

Kan jeg invitere venner til å teste Nextory?

Ja, det er fullt mulig å invitere venner til 30 dagers gratis prøveperiode hos Nextory.

Kan jeg lytte/lese uten mobildekning?

Ja. Du kan laste ned bøker og lese eller lytte til dem offline.

Har Nextory et godt utvalg av norske bøker?

Ja, Nextory har bøker både på bokmål og nynorsk og har mange titler fra norske forfattere.

Hvordan avslutter jeg abonnementet mitt?

Du kan avslutte abonnementet hos Nextory gjennom å logge deg inn på kontoen og gå til Min konto. Der er det en knapp for å avslutte abonnementet. Det er ingen bindingstid, så du kan avslutte abonnementet når som helst – også før du er ferdig med prøveperioden.

Kan jeg bruke 30-dagers prøvetid på familiepakken?

Prøveperioden gir inntil 4 brukere full tilgang til bøkene i 30 dager. Etter prøveperioden kan du endre abonnementet ditt.

Kan jeg bruke Nextory på PC?

Nextory er foreløpig bare tilgjengelig til mobil og nettbrett.

Prøv gratis 30 dagerNextory
App Store: 4,4 / 5
Antall brukere: 1-4
Operativsystem:
Offline-mode:
Familiekonto:
Pris: 139-339 kr per måned
Prøv gratis 30 dager