Unikt tilbud fra BookBeat ➡ Prøv gratis 45 dager 😃 (vanligvis 14 dager)

Storytel rabattkode - Lyt gratis i 30 dager

Her samler vi aktuelle rabattkoder og tilbud for Storytel. Du har muligheten til å prøve Storytel helt gratis i 30 dager med en rabattkode. Sjekk ut de ulike tilbudene og velg det som passer best for deg. Med disse tilbudene kan du høre på lydbøker, litt billigere enn ellers. Med en rabattkode kommer du billigere unna og kan begynne å nyte lydbøker allerede i dag.

Aktuelle rabattkoder for Storytel

Prøv Storytel gratis i 30 dager

En kampanjekode gir deg muligheten til å prøve Storytel gratis i 30 dager (4 uker).

Prøv 30 dager gratis
Storytel 30 dager

Barnebøker hos Storytel

Storytel har et stort utvalg av barnebøker som du kan høre på gratis. Trykk på kampanjen under for å aktivere tilbudet.

Prøv 14 dager gratis

Krimlydbøker hos Storytel

Hos Storytel finner du et stort utvalg av krim som du kan høre på direkte på mobilen.

Prøv 14 dager gratis

Prøv Storytel gratis i 14 dager

Storytel tilbyr alle nye kunder 14 dager prøveperiode hvor man har tilgang til hele utvalget.

Prøv 14 dager gratis

Om Storytel

Storytel ble lansert med braksuksess i Norge i 2014 og har siden den gang ekspandert til flere land. Det er forlaget Bonnier, som er et av Norges største og eldste forlag som står bak appen.

Hos Storytel betaler du en fast månedssum som gir deg tilgang til hele Storytels sortiment av lydbøker. Utvalget er veldig stort og du finner mange lydbøker fra både Sverige, Norge og andre land der. I det store utvalget finner du også E-bøker, dersom du foretrekker å lese fremfor å høre.

Appen finnes både for iOS og Android. Det finnes flere ulike abonnement man kan velge mellom, blant annet et familieabonnement om man er flere i familien som ønsker å dele konto. Storytel finnes ikke til Windows Phone per dags dato.

Her kan du lese vår anmeldelse av Storytel.

Aktivere din Storytel-kampanjekode

Følg disse stegene for å aktivere en rabattkode. Det er enklere enn du tror:

  1. Les igjennom listen ovenfor og velg et tilbud hos Storytel du vil benytte deg av.
  2. Klikk på tilbudet
  3. Du vil bli videresendt til Storytels side og ditt valgte tilbud aktiveres. Siden du kommer til når du velger et tilbud fra listen ovenfor vil aktivere tilbudet på din brukerkonto.
  4. Følg instruksjonene på Storytels nettside og last ned appen.
  5. Ferdig! Nå kan du begynne å høre på lydbøker på mobilen.
Tags:
Storytel rabattkode Storytel gratis 4 uker Storytel kampanjekode Storytel kupong Storytel tilbud Nextory rabattkode Storytel 30 dager

Finn et Storytel-tilbud i 2023

Hvordan fungerer et Storytel 30-dagers tilbud?

Storytels tilbud om gratis tilgang i 30 dager er aktivt i visse perioder. Tilbudet om 30 dagers gratis lytting gjelder kun for nye kunder som aldri har prøvd Storytel før. Du trenger ikke å oppgi noen kode. Tilbudet aktiveres automatisk når du klikker på lenken på denne siden.

Er Storytel en god lydbokapp?

Ja, det synes vi, og mange andre er enige med oss. Storytel er appen som har ledet utviklingen av lydbokstrømming på mobiltelefonen. Nyere tjenester som BookBeat og Nextory er sterkt inspirert av Storytel.

Vårt råd er å prøve Storytel selv gjennom et av disse tilbudene, slik at du kan finne ut hva du synes. Du kan også lese anmeldelsen vår av Storytel.

Kan jeg avbryte prøveperioden?

Ja, det er mulig å avbryte prøveperioden på Storytel. Gjør du dette før prøveperioden utløper, trenger du ikke betale noe.

Hvorfor lar Storytel meg prøve tjenesten deres gratis?

Storytel vil at så mange lydbokentusiaster som mulig skal bruke appen. Å tilby gratis lytting til brukere som ikke har prøvd tjenesten før, er en form for markedsføring. Håpet deres er at du vil begynne å betale for Storytel når prøveperioden er over.

Hvor lenge har Storytel disse tilbudene?

Alle tilbud på denne siden er foreløpig gyldige, og det er ingen sluttdato. Hvis et tilbud slettes, fjerner vi det fra siden. Du finner altså bare gjeldende rabattkoder og tilbud fra Storytel her.