Unikt tilbud fra BookBeat ➡ Prøv gratis 45 dager 😃 (vanligvis 14 dager)

Fabel

Fabel er en app fra Lydbokforlaget som er en abonnementstjeneste. Med et abonnement har du muligheten til å lytte til og laste ned akkurat så mange lydbøker som du selv klarer å fordøye hver eneste måned. Det eneste som setter grensene er hvor mye lagringsplass du har på enheten din. Med Fabel vil du kunne velge og vrake mellom lydbøker fra både norske og utenlandske forfattere. Les videre for å finne ut mer om Fabel og tjenestene som tilbys.

Prøv Fabel helt gratis i fire uker

Ettersom det finnes en hel skare av forskjellige apper som tilbyr lydbøker på nettet, er det selvsagt viktig at du får muligheten til å prøve dem før du bestemmer deg for hvilken du skal velge. Med Fabel har du muligheten til nettopp dette, da du kan teste tjenesten helt kostnadsfritt i fire uker. Det eneste du trenger å gjøre er å registrere deg og opprette en konto. Bare husk at når prøveperioden er over, vil den automatisk gå over til et månedsabonnement.

Abonnement og priser

Når det gjelder abonnementer, finnes det kun ett alternativ hos Fabel. Standardprisen er på 169 kr per måned, noe som gir tilgang til alt som er tilgjengelig av lydbøker hos Fabel. Abonnementet betales på forskudd, og du velger selv om du vil at den månedlige avgiften skal trekkes fra mobilregningen din eller fra en bankkonto. Det er ingen bindingstid, og du kan si opp abonnementet akkurat når du vil.

Brukervennlig app med mange funksjoner

Fabel-appen er svært brukervennlig, og kommer med mange nyttige funksjoner. Lydbøkene er ryddig inndelt i kategorier, slik at det er enkelt for deg å finne fram til det du interesserer deg mest for. Hvis du vil kjøpe lydbøker til odel og eie, kan du benytte deg av funksjonen «Fabel Kjøp».

Når du har funnet en lydbok som du synes virker spennende og som du vil høre på senere, klikker du enkelt og greit på den. Deretter vil du se et ikon som et hjerte på den høyre siden. Klikk på ikonet, og lydboken legges i favorittlisten nederst på appen. Her kan du samle alle lydbøkene du ønsker å lytte på ved en senere anledning.

Hos Fabel finnes det noe for enhver smak, med massevis av titler innen mange ulike kategorier. I det store og hele er Fabel-appen vel verdt et forsøk. Ettersom det er helt gratis å teste tjenesten i fire uker, har du dessuten ingenting å tape. Du kan legge til så mange lydbøker du vil som favoritter. For å fjerne favorittmerkingen på en lydbok, klikker du på hjertet på boksiden en gang til. Med denne tjenesten kan du laste ned og lytte til lydbøker selv når du ikke er tilkoblet internett.

Hva brukerne synes om Fabel

Brukere av Fabel har delte meninger om appen. De fleste tilbakemeldingene er positive, men det finnes også en del brukere som synes det er rom for forbedringer. Det mest positive som går igjen i tilbakemeldingene er at appen er brukervennlig og enkel å navigere.

Det som trekker ned for mange av brukerne, er at appen har en tendens til å henge seg opp, eller at den til tider er treg. Dette gjelder både under søking og ved lytting. Prismessig ser det imidlertid ut til at de fleste er fornøyd med tjenesten. Mange brukere opplever det dessuten som positivt at det at kun er én type abonnement å forholde seg til.

Oppsummering

Vi kan konkludere med at utvalget av lydbøker i denne appen er helt ok, men ikke imponerende stort. Det er blant annet en lang rekke populære forfattere som glimrer med sitt fravær. På den positive siden, kan vi nevne at det hele er godt organisert, og at søkefunksjonen fungerer utmerket.


Ofte stilte spørsmål og svar om Fabel

Hvor mye koster et Fabel-abonnement?

Du betaler 169 kroner per måned etter at prøveperioden på 30 dager er utløpt. Abonnementet gjelder helt til du sier det opp. Ingen bindingstid.

Hvilke betalingsalternativ har jeg tilgang til?

Betal abonnementet via mobilregningen din eller med et betalingskort.

Det virker som jeg er registrert når jeg skal logge inn, uten at jeg har opprettet et passord. Hva gjør jeg?

Hvis du blir avbrutt midtveis i registreringen, må du kontakte kundeservice på www.fabel.no. Send en e-post og du vil få hjelp til å registrere deg og få abonnementet ditt aktivert.

Prøv gratis 30 dagerFabel
App Store: 4,4 / 5
Antall brukere: 1-3
Operativsystem:
Offline-mode:
Familiekonto:
Pris: 179 kr per måned
Prøv gratis 30 dager