Unikt tilbud fra BookBeat ➡ Prøv gratis 45 dager 😃 (vanligvis 14 dager)

Fabel rabattkode - 30 dager gratis

Her finner du rabattkoder fra Fabel. Du har muligheten til å prøve ut Fabel helt gratis i 30 dager (4 uker) under en såkalt prøveperiode. Under prøveperioden får du tilgang til hele deres utvalg av lydbøker.

Her finner du alle fungerende og aktuelle rabattkoder som Fabel har nå. Vi oppdaterer alltid siden og plukker bort tilbud og rabatter som ikke er gyldig lengre.

Rabattkoder og tilbud fra Fabel

Lytt til Fabel gratis i 4 uker

Dette tilbudet lar deg lytte til Fabel gratis i 4 uker. Det gir deg tilgang til hele Fabels sortiment av lydbøker. Tilbudet gjelder bare for deg som ikke har testet Fabel tidligere.

Prøv 4 uker gratis

Barnebøker

Hos Fabel finner du også et stort utvalg av barnebøker. Du kan lytte til hele sortimentet av lydbøker for barn gratis under din prøveperiode.

Prøv 4 uker gratis

E-bøker hos Fabel

Bortsett fra lydbøkene har Fabel dessuten et stort utvalg av e-bøker. E-bøkene inngår i tilbudet helt uten ekstra kostnader i ditt abonnement. Du kan også prøve e-bøkene gratis i 30 dager hos Fabel.

Prøv 4 uker gratis

Spennende med detektivhistorier

Fabel har et stort utvalg av krimbøker. Her finner du krimbøker fra en rekke kjente forfattere slik som Jo Nesbø og Camilla Läckberg.

Prøv 4 uker gratis

Om Fabel

Fabel er en app for å lytte til lydbøker med din smartphone eller nettbrett. Du betaler en fast månedskostnad og får da lytte til så mange lydbøker du vil. Det er også mulig å lese e-bøker via Fabel.

Hos Fabel finnes lydbøker på både norsk og engelsk. Appen har bra rating på Google Play og App Store og anses å være en veldig bra lydbok-app.

Fabel har ingen bindingstid på sine abonnement. Du kan når som helst si opp abonnementet ditt om du ikke vil fortsette å bruke appen.

Tags:
Fabel Rabattkode Fabel tilbud Fabel kampanjekode Fabel 30 dagen gratis Prøv Fabel gratis Fabel 4 uker gratis Fabel kupong

Aktiver din kampanjekode fra Fabel

Slik gjør du for å aktivere et tilbud eller rabattkode fra Fabel.

  1. Les gjennom listen over.
  2. Velg ut et Fabel-tilbud som du vil ha.
  3. Klikk på tilbudet.
  4. Nå kommer du til å lande på Fabels hjemmeside.
  5. Følg instruksene for hvordan du laster ned appen.
  6. Ferdig! Begynn å lytte på din favorittbok med en gang.