Unikt tilbud fra Nextory ➡ Prøv gratis 30 dager 😃
Brobyggerne
Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis
Nextory
30 dage gratis

Brobyggerne

Brobyggerne er en gripende historie som nå er tilgjengelig som lydbok. Den handler om tre brødre som mister både sin far og onkel til havet. Brødrene i det lille fiskeværet på Vestlandet reiser til Bergen for å kunne forsørge familien sin. Med god hjelp utdanner de tre brødrene seg innen jernbane- og brobygging i Dresden. De planlegger å vende tilbake til Norge, og være med å bygge jernbane mellom Oslo og Bergen. Men det går ikke helt som planlagt...

Brobyggerne er en historisk roman om tre brødre fra Vestlandet som du nå kan lytte til gratis. Da havet tar både faren og onkelen, blir de nødt til å forsørge familien sin og utdanner seg innen jernbane- og brobygging. Planen er å vende tilbake til Norge, men det går ikke helt som planlagt. Brødrene ender opp i ulike deler av verden. Boken er skrevet av Jan Guillou, en svensk journalist og forfatter. Guillou er blant annet kjent for serien om Carl Hamilton.

Handling i Brobyggerne

Dette er første bind i en historisk romanserie, skrevet av svenske Jan Guillou. Brobyggerne handler om tre brødre som tragisk mister både sin far og onkel, og blir nødt til å forsørge familiene sine. De får seg utdannelse som jernbane- og brobyggere i Dresden, og planlegger å returnere til Norge for å arbeide. Kjærligheten snur om på planene, og brødrene ender opp i ulike deler av verden. Bare den ene broren vender tilbake til Norge.

Lytt til Brobyggerne gratis

Er du glad i lydbøker? Da kan du teste ut forskjellige lydbokapper helt gratis. Her kan du lese anmeldelser og bli kjent med de ulike appene. På den måten kan du finne ut hvilken app du liker best. Vi anbefaler deg å benytte deg av tilbudet til alle lydbokappene, så forlenger du perioden du kan lytte gratis! Her har du timevis med underholdning, og mange tips til gode lydbøker du bør lytte til – inkludert Brobyggerne.