Unikt tilbud fra Nextory ➡ Prøv gratis 30 dager 😃
Britt-Marie var her
Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis
Nextory
30 dage gratis

Britt-Marie var her

Britt-Marie var her er en lydbok som handler om en 63 år gammel kvinne som for første gang på 40 må klare seg på egenhånd, etter at hun oppdaget at mannen hennes har vært utro. Hun bor på et lite sted der nesten alt er nedlagt. Plutselig kommer hun over en ledig stilling på ungdomsklubben i Borg, som trenger en ny fotballtrener. Dette blir starten på et nytt liv for Britt-Marie som egentlig hater alt som har med fotball å gjøre.

Nå kan du helt gratis lytte på lydboken Britt-Marie var her, og lese om hennes vendepunkt i livet i godt voksen alder. Hun er absolutt ikke prototypen på fotballtrener, men arbeidsmarkedet er heller skralt. Arbeidsetterspørselen er like skrall, så ungdomsklubben ansetter hvem som helst. Hvem-som-helst er altså Britt-Marie. Her trår hun ut av husmorrollen og inn i trenerjobben med hele seg. Hun gjør så godt hun kan, men ting blir ikke alltid slik en selv vil.

Handling i Britt-Marie var her

Boken berører store emner som fordommer og er et godt eksempel på at en ikke skal skue hunden på hårene. En tilsynelatende avskyelig person kan være en varmhjertet person på innsiden. Britt-Marie er en slik person. Til tross for å ha vært ute av arbeidsmarkedet i 40 år, finner hun nå en åpen post på et felt hun aldri har hatt interesse av. Hun legger bak seg et trygt familieliv og trår rett ut på utrygg grunn.

Hør på Britt-Marie var her helt gratis

Du kan nå høre på lydboken Britt-Marie var her helt gratis. Last ned en av applikasjonene på nettsiden vår, og start allerede i dag. Gå ikke glipp av dette tilbudet. I opptil 30 dager kan du høre på den lydboken du vil. Slik blir du kjent med lydbøkenes fengslende verden, der du får et vell av titler å velge mellom. Liker du å lese om mennesker og deres utfordringer i livet, er Britt-Marie var her et godt valg.