Unikt tilbud fra BookBeat ➡ Prøv gratis 45 dager 😃 (vanligvis 14 dager)

Lydbøker for barn

Leter du etter en historie til barnet ditt? Hvorfor ikke prøve barnlydbøker! Det finnes utallige lydbøker for barn der ute innenfor mulige sjangere. Her får du alt fra spenning, humor og fantasi til internasjonale barneklassikere. Barnet ditt kan introduseres til lydbøker enten du er i bilen, på ferie eller før leggetid. Lydbøker er et supert alternativ til foreldre som ikke vil at barna deres skal ha for mye skjermtid. De gir også et enormt rom for fantasi i hverdagen. Å lytte til lydbok er også noe som foreldre kan gjøre sammen med barna, enten de er hjemme eller på farten.

Bukkene Bruse på badeland
Den lille kaninen som så gjerne ville sove
Diamantmysteriet
Elefanten som gjerne ville sove
Folk og røvere i kardemomme by
Gruffalo
Heksedoktoren
Mamma mø på biblioteket
Milla bestemmer
Tissemus

Hvordan velge lydbøker for barn?

Lydbøker for barn er en alternativ aktivitet for hverdagen, helgene eller i ferietiden. De lærer masse og får utfolde fantasien. Når du skal velge en lydbok for barna er det viktig å finne noe som de kommer til å like. Er det for kjedelig kan det nemlig være lett å miste interessen. Velg noe som er spennende, men som samtidig gjør at de lærer noe. Er de fan av «Harry Potter» filmene, så lytt dere gjennom bøkene. Er de mindre vil du kanskje introdusere dem til de gode gamle, norske klassikerne «Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen» og « Folk og Røvere Kardemommeby».

Lytt gratis til populære lydbøker for barn

Er du usikker på hva du skal gi barna til å høre på? Da er vi her til å hjelpe. Vi anmelder bøker og lydbok-apper der du kan lytte til disse med opptil 30 dagers gratis prøveperiode. Noen av de mest populære lydbøkene blant de minste akkurat nå er «Ole Brumms bok» og «Bukkene bruse på badeland», og for de litt større er det den «Brødrene Løvehjerte» og «Anne fra Bjørkely» som er populære. Lydbøker er noe som gjør at litteratur blir tilgjengelig for alle, enten du elsker å lese eller lytte. Lytt sammen med barna eller la dem nyte gleden av en god bok alene.