Unikt tilbud fra Nextory ➡ Prøv gratis 30 dager 😃
Gruffalo
Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis
Nextory
30 dage gratis

Gruffalo

Gruffalo er en bok for barn mellom 3–7 år, skrevet av forfatteren Julia Donaldson. Axel Scheffler står for bokens illustrasjoner. Historien handler om en liten mus som er på tur i skogen. Boken har vunnet flere priser, og finnes også som animasjonsfilm. Boken er skrevet på rim, og er både sjarmerende og spennende å høre på som lydbok. Den er fin for både store og små.

Gruffalo er skrevet av Julia Donaldson, født i 1948. Hun er en britisk dramatiker, og kjent for sine barnebøker skrevet på rim. Hun har tidligere skrevet sanger til barne-tv, men etter at en av sangene hennes ble illustrert til en barnebok, har hun skrevet flere bøker. Du kan høre hele historien gratis på lydbok, da dette er hennes mest kjente fortelling. Donaldson har vunnet flere priser for denne boken.

Historien om Gruffalo

En liten mus er på tur i skogen, og møter tre skumle dyr. Dyrene har lyst å spise musen, og inviterer den hjem på besøk. Musen er en luring, og forteller at han er på vei for å møte en farlig Gruffalo – som så klart ikke er et ekte monster. Dyrene blir redde, og lar musen gå videre. Plutselig møter musen, til sin store overraskelse, på monsteret i skogen.

Hør på Gruffalo gratis

Det er ikke alltid man har tid til å sette seg ned for å lese for barna, og da er det perfekt å kunne sette på en lydbok. Den kan settes på i bilen, under middagslaging, eller bare til en kosestund i sofaen. Lydbok er fint for både store og små. Du kan høre lydboken gratis i en prøveperiode ved å laste ned en av applikasjonene på nettsiden.