Unikt tilbud fra Nextory ➡ Prøv gratis 30 dager 😃
Milla bestemmer
Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis
Nextory
30 dage gratis

Milla bestemmer

Milla er morsom, og lett å like. Det er interessant å se hvordan hun og lillebroren håndterer hva som er rett og galt, hvordan de skal bestemme hva de skal spise, samt andre valg som voksne som oftest tar for dem. Barna kommer til å kjenne seg igjen i mange av situasjonene. Hør Milla bestemmer på lydbok, og finn ut hva som skjer!

Selma Lønning Aarø er en norsk forfatter og spaltist. Hun har skrevet flere romaner, samt barne- og ungdomsbøker. Hun ble også nominert til Brageprisen i 2003. Milla bestemmer ble utgitt i 2019, og siden har det kommet en andre bok i serien – Milla leter etter gull. Lytt til lydboken gratis, og se hvordan Milla og lillebroren løser det å kunne bestemme over seg selv, og mamma og pappa.

Handling i Milla bestemmer

Dette er en lydbok som både er morsom og tankevekkende. I Milla bestemmer av Selma Lønning Aarø får vi vite hva som egentlig skjer når mamma og pappa sier seg enig i at Milla og lillebroren kan bestemme alt – til og med over dem! De må ordne alt, slik som å lage mat, rydde, og til og med holde styr på det økonomiske.

Hør på Milla bestemmer gratis

Last ned en av applikasjonene på nettsiden, og la barna få lytte til denne lydboken gratis for å høre om de ulike valgene Milla og broren må ta. Hør også hvor sjarmerende historien er. Denne boken er for de litt større barna. De vil bli fortalt historier, og ting som skjer har blitt skrudd noen hakk opp, slik at de blir hysteriske og livlige.