Unikt tilbud fra Nextory ➡ Prøv gratis 30 dager 😃
Mamma mø på biblioteket
Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis
Nextory
30 dage gratis

Mamma mø på biblioteket

Nok en gang får du møte Mamma Mø og bestevennen Kråka – denne gangen på biblioteket. Venneparet kan nemlig gjøre akkurat det samme som oss. Mamma Mø på biblioteket er en lydbok skrevet av de svenske barnebokforfatterne Jujja og Tomas Wieslander. Ekteparet er kjent for utviklingen av bøkene om Mamma Mø fra 1993 til 2006.

Nå kan du stifte bekjentskap med Mamma Mø og Kråka helt gratis ved å laste ned Mamma Mø på biblioteket i en prøveperiode på 30 dager. Lydboken inngår i en serie på 30 utgivelser, som omhandler den menneskelige kua og hennes venn. Sammen gjør de menneskelige, hverdagslige ting med mye moro.

Handling Mamma Mø på biblioteket

Dette er en dramatisering for barn. Lydboken omfatter musikk og lydeffekter i tillegg til dyktige forfattere, som gir stemme til de artige hovedpersonene. Mø og Kråka er alltid i tospann, da de synes det er mye morsommere å være to. I serien følger vi venneparet gjennom hverdagen – det være seg i akebakken, eller på biblioteket.

Hør på Mamma Mø på biblioteket gratis

Last ned en av applikasjonene på nettsiden, og hør på Mamma Mø på biblioteket helt gratis i en prøveperiode. Applikasjonene er kompatible med de fleste operativsystemer, og på alle mobile enheter så vel som på PC. Benytt deg av sjansen til å bli kjent med verdens morsomste ku og kråke, helt gratis!