Unikt tilbud fra Nextory ➡ Prøv gratis 30 dager 😃
Bukkene Bruse på badeland
Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis
Nextory
30 dage gratis

Bukkene Bruse på badeland

Dette er en lydbok med en moderne vri på Bukkene Bruse skrevet av Bjørn F. Rørvik. Siden utgivelsen i 2009 har Bukkene Bruse på badeland opplevd stor suksess. Bukkene er på vei til seteren for å gjøre seg feite, men plutselig ser de et skilt til badeland. Bukkene synes det høres ut som en god idé å reise til badeland, kanskje de til og med slipper unna trollet!

Boken har et veldig godt språk og spennende illustrasjoner, og med den moderne vrien på historien blåser Bjørn F. Rørvik liv i historien slik at barn nå til dags skal kunne relatere til den. Trollet har blitt omgjort til en stor bølle, noe de aller fleste barn kan kjenne igjen. For å høre mer om de spennende skildringene av Bukkene Bruse på badeland, kan du lytte til lydboken gratis.

Barna kommer til å elske historien om Bukkene Bruse på badeland

Bukkene Bruse på badeland er en miks av eventyrtradisjonen, samtidig som det moderne har blitt knyttet inn i historien. Her tror bukkene at de slipper unna trollet på badelandet, men så dukker trollet opp når de minst aner det – mens de har det gøy i den store sklia. Dette er en historie som både liten og stor kan kose seg med. De som lytter kommer til å leve seg inn i dramaturgien.

Lytt til den morsomme boken Bukkene Bruse på badeland gratis

Barna kommer til å ville høre på denne historien om igjen, mens de lurer på hva som kommer til å skje når trollet har fulgt etter bukkene til badeland. De kommer også til å drømme seg bort i denne moderne versjonen av det klassiske eventyret. Lytt til Bukkene Bruse på badeland eller andre spennende titler for store og små via en av lydbokappene du finner tilgjengelig på nettsiden vår.