Unikt tilbud fra Nextory ➡ Prøv gratis 30 dager 😃
Heksedoktoren
Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis
Nextory
30 dage gratis

Heksedoktoren

Martin Widmark er kjent for sine barne- og ungdomsbøker. I serien om Nelly Rapp følger vi monsteragenten – denne gangen i møte med heksedoktoren. Dette er en lydbok som er spennende, og viser hvor smart monsteragenten Nelly er. Hun er innestengt med en heksedoktor og er virkelig ille ute, men det verste som skjer er at faren hennes blir forelsket i denne skikkelsen.

Martin Widmark har skrevet utallige spennende bøker for de unge, og mange av bøkene hans har blitt oversett til hele 34 språk – deriblant bokserien om Nelly Rapp. I denne sjuende boken om Nelly som du kan lytte til gratis, må hun bruke heksedoktorens egne egenskaper mot henne. Nelly er klok, og du får her se at selv om hun er liten, betyr størrelse ingenting i kampen mot Heksedoktoren.

Om Heksedoktoren

Denne boken passer for de litt eldre barna, og er både morsom og spennende. Nelly er smart, liten, og en populær monsteragent. Nysgjerrigheten hennes er en bonus, og denne hjelper henne ut av problemer som oppstår. Spesielt i dette tilfellet når det gjelder den skumle heksedoktoren som hun er låst inne med, sammen med faren som er helt betatt av denne skikkelsen.

Hør på Heksedoktoren gratis

La barna å lytte til denne lydboken dersom de ønsker å få oppleve noe utenom det vanlige. Dette er en bok som vil få de til å sitte på kanten av stolen. Språket er engasjerende, har humor, og ikke minst Nelly og hennes smarte og oppfinnsomme personlighet. Som lytter kan du høre på lydboken gratis i en prøveperiode ved å laste ned en av applikasjonene på nettsiden.