Unikt tilbud fra Nextory ➡ Prøv gratis 30 dager 😃
Diamantmysteriet
Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis
Nextory
30 dage gratis

Diamantmysteriet

Dette er en lydbok full av spenning og krim av Martin Widmark. Her må de unge detektivene Lasse og Maja løse det som politiet ikke klarer – hvor har diamantene forsvunnet? Diamantmysteriet er den første boken i spenningsserien om de unge detektivene og byrået deres, LasseMajas detektivbyrå. Her vil du få være med på hele reisen og selv gjøre deg opp en mening, i den lille byen Valleby.

Diamantmysteriet ble gitt ut i bokform i 2002, og har siden den gang skapt mye spenning blant barn. Er det Siv Leander, Ture Modig eller Lollo Smitt som har gjort det? Underveis vil du kunne gjøre opp dine egne tanker. Dette er en passende bok dersom du er ny når det gjelder krim. Lytt til lydboken gratis, og følg Lasse og Majas eventyr.

Lettlest krim med Diamantmysteriet

Diamantmysteriet er lettlest, og du følger Lasse og Maja mens de finner forskjellige spor som leder dem nærmere til svaret. Dette er noe både store og små barn kan kose seg med, og som vil få de til å sitte helt på kanten av stolen. Den som lytter vil garantert kunne leve seg inn i det som skjer, da språket er innlevende.

Hør på Diamantmysteriet gratis

Barna kommer til å ville høre på denne historien om og om igjen, og vil sikkert komme til å ville starte sitt eget detektivbyrå. Boken tilbyr ikke bare spenning, men også en dose humor for barna. Last ned en av applikasjonene på nettsiden, og lytt gratis til Diamantmysteriet i en kostnadsfri prøveperiode på hele 30 dager! Lydboken er lest inn på norsk av Marianne Krogness.