Unikt tilbud fra Nextory ➡ Prøv gratis 30 dager 😃
Elefanten som gjerne ville sove
Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis
Nextory
30 dage gratis

Elefanten som gjerne ville sove

Mange foreldre har opplevd at det kan være utfordrende å hjelpe barna med å få sove. Mange ganger gjør vel heller de små alt de kan for å holde øynene åpne. Elefanten som gjerne ville sove er lydbok og etterfølger til Den lille kaninen som gjerne ville sove, som var svært populær hos både barn og foreldre. Et smart trekk ved lydboka, er at den hjelper barna til å lære å sovne selv. Lydboka er lest inn av den populære skuespilleren Dennis Storhøi.

Carl-Johan Forssén Ehrlin har bakgrunn i psykologi, som hjalp ham med å skrive denne boka som du nå kan lytte til gratis. Forløperen til Elefanten som gjerne ville sove har toppet Amazons bestselgerliste. Forfatteren har selv uttalt at boka er vitenskapelig designet for å dysse barn i søvn i løpet av minutter. Ehrlin oppdaget feltet personlig utvikling som tyveåring, og har studert psykologi, lederskap, pedagogikk, drama og pedagogikk. Han har også praktisert rådgiving, samt undervist både hos selskaper og på universiteter.

Handlingen i Elefanten som gjerne ville sove

Barnet blir dratt rett inn i handlingen, der den lille Ellen Elefant skal gå og legge seg. Reisen hun skal ut på er en tur gjennom den pussige, magiske skogen, hvor hun møter alle de vennlige, søvndyssende dyrene som lever der. Ellen har mange avslappende og beroligende opplevelser på turen. Alle figurene hun møter er opptatt av hvor trette og søvnige de er. Samtalene mellom Ellen og disse figurene er godt egnet til å suggerere barnet i søvn.

Lytt til Elefanten som gjerne ville sove gratis!

Sammenlign forskjellige lydbokapplikasjoner, for å finne den som passer deg best. Du kan blant annet sammenligne antall enheter applikasjonen er tilgjengelig på, og pris på de forskjellige applikasjonene. Registrerer du deg som bruker, får du en gratis prøveperiode på 30 dager. Lydbøkene du finner her tilbyr en mengde forskjellige titler for både barn og voksne. Lydboken til Elefanten som gjerne ville sove har en lengde på omtrent 30 minutter, uavhengig av hvilke applikasjoner du ønsker å prøve ut.