Unikt tilbud fra Nextory ➡ Prøv gratis 30 dager 😃
Tissemus
Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis
Nextory
30 dage gratis

Tissemus

Tissemus er veldig glad i å tisse, og tisser over alt. Her finner du historien som lydbok. Slik kan du høre på historien om musen som tisser høyt, lavt, i øst og i vest. Denne musen vil virkelig tisse over alt. Den tisser på de andre dyrene også, men synes de det er så moro?

Boken Tissemus er skrevet og illustrert av den norske barnebokforfatteren Reidar Kjelsen. Han har skrevet og illustrert en rekke bøker for barn. Kjelsen synes ikke vi skal undervurdere leseren, til tross for at de er barn. Han skriver dermed hemningsløst om temaer ikke mange andre forfattere skriver barnebøker om. Du kan nå høre lydboken gratis.

Historien om Tissemus

Denne sjarmerende og morsomme historien om Tissemus slår an hos både store og små. Tissemusen elsker å tisse, helt til den møter en katt. Boken er en del av Leseløve-seriene, som har bøker som er godt egnet for barn mellom 4–7 år. Boken er skrevet med humor og ironi, og med mange morsomme ordspill.

Hør på lydboken Tissemus gratis

I en hektisk hverdag er det ikke alltid man kan ta seg tid til å sette seg ned å lese for barna. Da er lydbok den perfekte løsningen. Den kan settes på i bilen, under middagslaging, eller når barna kjeder seg. Last ned en av applikasjonene på nettsiden, og hør Tissemus gratis i en prøveperiode.