Unikt tilbud fra Nextory ➡ Prøv gratis 30 dager 😃
Den lille kaninen som så gjerne ville sove
Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis
Nextory
30 dage gratis

Den lille kaninen som så gjerne ville sove

Det er som oftest alltid en utfordring å få lagt de minste til å sove om kvelden, og det tar som regel lang tid. Med Den lille kaninen som så gjerne ville sove, får du nærmest en trylleformel ved leggetid. Boken har toppet blant annet Amazons bestselgerlister. Den har også fått mange gode tilbakemeldinger fra foreldre som sier leggetid med denne boken har blitt svært mye enklere enn tidligere. Boken er godt egnet for barn i alderen 0–6 år. Lytt til historien om kaninen Kalle som ikke får sove på lydbok og gjesp i vei!

Carl-Johan Forssén Ehrlin er en svensk forfatter som har skrevet flere godnatthistorier. Disse har raskt blitt svært kjente for sin effektivitet ved legging av de minste. Forfatteren har bakgrunn i psykologi, og bruker dermed psykologiske teknikker som blant annet å legge trykk på bestemte ord og setninger i handlingen. Den lille kaninen som så gjerne ville sove har blitt lest i hjem i over tretti land i verden. Hemmeligheten bak denne søvnfremkallende godnatthistorien forblir gjemt hos kaninen Kalle. Lytt gratis til denne fortellingen med dine barn, og se om dere også kan forkorte leggetiden!

Handling i Den lille kaninen som så gjerne ville sove

Bokens tittel avslører mye av handlingen. Dette er ikke en bok som er skrevet for å holde barna våkne med en spennende handling. Boken er derimot skrevet for å fremkalle søvnen hos de minste – og kanskje det til og med smitter over på de voksne i huset. Kalle kanin får ikke sove, så mamma tar ham med til Onkel Gjesp for å få hjelp. I Den lille kaninen som så gjerne ville sove legges det blant annet trykk på bestemte ord som å «Gjeeeespe», for å få barna raskt i søvn.

Lytt til Den lille kaninen som så gjerne ville sove gratis

Dersom du vil prøve ut denne nye leggemetoden, kan du lytte til Den lille kaninen som så gjerne ville sove helt gratis i en prøveperiode på 30 dager! Prøv ut en av applikasjonene på nettsiden, og finn flere spennende titler og godnatthistorier til deg og dine små. Lydboken ble gitt ut av Cappelen Damm i 2018, og har siden blitt svært populær blant mange familier. Lydboken er lest inn av Gudny Ingebjørg Hagen, og varer i 28 min. Ta med deg lydboken i sengen og drøm dere bort!