Unikt tilbud fra Nextory ➡ Prøv gratis 30 dager 😃
Den som tier
Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis
Nextory
30 dage gratis

Den som tier

Den som tier er en spennende lydbok om Madeline, som forsøker å finne ut hva som skjedde med sin far. Han har vært forsvunnet i 20 år. Da bilen hans blir funnet, er det et endelig bevis på at han ikke bare har dratt sin vei. Det dukker også opp bevis som tyder på at det har skjedd verre ting enn mord.

Forfatteren Brenda Novak kommer fra USA og har skrevet over femti bøker. Nå kan du lytte til Den som tier helt gratis. I boken kan du høre den spennende historien om Madeline. Faren hennes forsvant for tjue år siden, og hun ønsker å finne ut av hva som har skjedd han. Når politiet nærmer seg sannheten, er det noen som ønsker å sette en stopper for det...

Handlingen i Den som tier

Denne boken handler om Madeline som forsøker å finne ut sannheten om farens forsvinning for 20 år siden. Madeline tror ikke at stefamilien har noe med forsvinningen å gjøre, til forskjell fra de fleste andre. Da farens bil blir funnet, beviser det at han ikke bare har stukket av. Bli med på Madelines søken etter sannheten, i denne boken av Brenda Novak!

Lytt til Den som tier gratis

Elsker du lydbøker? Nå kan du lytte til lydbøker gratis! Du kan teste de ulike lydbok-appene helt gratis i en periode opptil 30 dager for å finne ut hvilken app du liker best. Da kan du lytte til Den som tier og andre spennende bøker når og hvor du vil. Her har du timevis med underholdning, og mange gode tips til lydbøker du bør lytte til.