Hundreåringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvant
Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis
Nextory
30 dage gratis

Hundreåringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvant

Hundreåringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvant er en lydbok om Allan Karlsson, som havner på gamlehjem. Her skal han ende sine dager. Problemet er bare at helsa ikke svikter. Så fyller han hundre år, og det venter både besøk av ordfører og lokalavis, samt kake. Men Allan vil ikke være med på dette, og klatrer ut av vinduet. Denne boken handler om hans reise gjennom Sverige, hvor han kommer på kant med politi og motorsykkelgjenger. Det er også en reise gjennom 1900-tallet. Det viser seg nemlig at Allan har forårsaket mange av århundrets store hendelser.

Hundreåringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvant er en bok av Jonas Jonasson. Bli kjent med hundreårige Allan Karlsson, som stikker av fra gamlehjemmet. På sin reise gjennom Sverige, kommer han på kant med både politi og motorsykkelgjenger. Ikke nok med det, han forårsaker også flere av århundrets store hendelser. Allan er på mange måter Sveriges egen Forrest Gump. Denne boken er Jonas Jonassons debutroman, og er solgt i over seks millioner eksemplarer. Den har har vunnet den svenske Bokhandlarpriset, og Iris ljudbokspris for beste lydbokopplevelse. Lytt gratis til lydboken nå!

Handling i Hundreåringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvant

Hundreåringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvant er historien om Allan Karlsson som havner på gamlehjem. Her tror han at han skal ende sine dager. Problemet er bare at helsa ikke svikter. Da Allan fyller hundre år, venter feiring med både ordfører og lokalavisa. Men det orker ikke Allan å være med på, og klatrer ut av vinduet. I denne boken kan du bli med på hans reise gjennom Sverige, hvor han kommer på kant med både politi og motorsykkelgjenger. Ikke nok med det, han forårsaker også flere av 1900-tallets store hendelser.

Lytt til Hundreåringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvant gratis

Elsker du lydbøker? Nå kan du lytte til lydbøker helt gratis! Du har muligheten til å teste ut de ulike lydbokappene helt gratis i en periode. Her kan du lese anmeldelser og bli kjent med de ulike tilbudene. På den måten kan du finne ut hvilken app du liker best. Pass på å benytte deg av tilbudet til alle lydbokappene, så maksimerer du perioden du kan lytte gratis! Her har du timevis med underholdning, og mange gode tips til lydbøker du bør lytte til. Hva venter du på? Start din gratis-periode nå.