Unikt tilbud fra Nextory ➡ Prøv gratis 30 dager 😃
Den røde adresseboken
Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis
Nextory
30 dage gratis

Den røde adresseboken

Den røde adresseboken er en lydbok som skildrer 98 år gamle Doris liv, og det er hennes røde adressebok fra 1928 som legger grunnlaget for historien. Dette er en gripende relasjonsroman skrevet av Sofia Lundberg. Den handler om Doris, en 98 år gammel kvinne, som en dag velger å skrive ned sine memoarer. Her er gleder og sorger, vennskap og bekjentskaper, og den store kjærligheten.

Doris bestemmer seg for å skrive ned minnene sine til grandniesen i USA. Resultatet er en fascinerende og gripende historie om sorg og glede, vennskap og kjærlighet. Også den store kjærligheten får plass i hennes memoarer, kjærligheten med stor K, kjærligheten en aldri glemmer. Nå kan du høre den fascinerende historien på lydbok helt gratis. Den røde adresseboken fengsler leseren fra start til slutt.

Handling i Den røde adresseboken

Foruten hjemmehjelpen har Doris lite kontakt med omverdenen der hun bor alene i sin leilighet i Stockholm. Hennes eneste kontakt er grandniesen, som bor i USA. Doris kikker fra tid til annen i sin røde adressebok, hennes følgesvenn siden 1928. Her står oppført mennesker hun har møtt opp gjennom livet. Noen er døde og strøket over, men alle har de spilt en viktig rolle i Doris' liv.

Hør Den røde adresseboken helt gratis

Ved å laste ned en av applikasjonene på nettsidene våre, kan du høre Den røde adresseboken helt gratis i en begrenset periode. Liker du bøker som fascinerer, bøker du ikke klarer å legge fra deg, som er spekket med følelser, kjærlighet, gleder og sorg – da er Den røde adresseboken det rette valget for deg. Lytt til den nå i 30 dager helt gratis.