Unikt tilbud fra Nextory ➡ Prøv gratis 30 dager 😃
Mengele Zoo
Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis
Nextory
30 dage gratis

Mengele Zoo

Gert Nygårdshaug er en av Norges mest kjente forfattere. Han er kjent gjennom sitt forfatterskap som omfatter omtrentlig 30 bøker. Hans forfatterskap består av en mengde bøker i ulike sjangre, fra lyrikk til barnebøker, krim og romaner. En av hans mest kjente bøker er Mengele Zoo. Boken ble i 2007 kåret til Norges beste bok gjennom tidene. Nå kan du høre historien om Mino på lydbok.

Mengele Zoo er den første boken i en serie av fem bøker, også kalt Mino-serien. Bokserien tar opp samfunnsaktuelle temaer gjennom en eventyrlig fortelling. I den første boken møter vi Mino. Landsbyen hans blir ødelagt av griske industriherrer, noe som skal forvandle Mino og hans liv. Du kan høre mer om Minos historie helt gratis på lydbok, via en av appene på denne siden.

Mengele Zoo sammendrag

Mino er en lykkelig gutt som bor i regnskogen. Han bruker det meste av tiden sin på å fange sommerfugler i jungelen. På sommerfugljakt ser han hvordan regnskogen hugges ned i regi av multinasjonale selskaper. En dag kommer de samme selskapene til landsbyen hans og legger også denne i ruiner. Mino legger deretter på flukt og vokser opp til å bli en miljøforkjemper, men også en kaldblodig morder.

Lytt til Mengele Zoo gratis

Du kan nå lytte til Mengele Zoo og tusenvis av andre bøker gjennom en av appene som er listet opp på denne siden. Du kan da lytte til lydbøker helt gratis i opptil 30 dager og få teste ut ulike apper. Det er ingenting i veien for å prøve alle og finne din favoritt! Lytt til både Mengele Zoo og mange andre spennende bøker når og hvor som helst.