Unikt tilbud fra Nextory ➡ Prøv gratis 30 dager 😃
Mormor hilser og sier unnskyld
Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis
Nextory
30 dage gratis

Mormor hilser og sier unnskyld

Dette er en lydbok som handler om den veslevoksne Elsa som kun har mormor som sin venn. Bestemor har tidligere vært kirurg, men nå til dags skyter hun bare folk som går forbi med paintballgevær, har et eget kongerike med eget språk og går rundt naken. Mormor hilser og sier unnskyld er en bok av Fredrik Backman. Han har skrevet flere bøker som har blitt oversatt til 44 språk, deriblant boken En mann ved navn Ove som også har blitt filmatisert.

Mormor har et eget kongerike der hun tar Elsa med når hun blir mobbet for at hun er annerledes. Dette kongeriket heter Miamas, og er et fristed for Elsa. Dette er en tankevekker av en bok, og Fredrik Backman setter det virkelig på spissen at alle mennesker har en historie. Lytt til Mormor hilser og sier unnskyld gratis dersom du vil se hvordan det går etter mormor plutselig blir syk og dør, og reisen som Elsa da må ta.

Handling i Mormor hilser og sier unnskyld

Etter at mormor dør har Elsa en rekke brev som hun må levere til naboer der Mormor hilser og sier unnskyld. På turen for å levere brev møter hun kaffedrikkere, kamphunder, borettslagsmedlemmer og helt vanlige mennesker. Dette er en bok om et barn som må lære seg å akseptere at den en er glad i skal dø. Men det handler også om det å finne historien bak alle de galne påfunnene til mormor, slik som kongeriket Miamas og mormor som person.

Lytt til Mormor hilser og sier unnskyld gratis

Ved å prøve en av lydbokappene her på siden kan du lytte til lydboken gratis. Finn ut hvilke hemmeligheter mormor hadde, og følg Elsa på hennes reise. Se hvordan fantasien kan hjelpe i hverdagen, og hvordan Elsa plutselig skal navigere det å dele ut de forskjellige brevene. Denne lydboken vil få deg til å kjenne både glede og sorg, så sett deg godt til rette mens du lærer hemmeligheten bak mormor og alle hennes påfunn.