Unikt tilbud fra Nextory ➡ Prøv gratis 30 dager 😃
De usynlige
Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis
Nextory
30 dage gratis

De usynlige

De usynlige er en familiehistorie hvor handlingen er lagt til Helgelandskysten i mellomkrigstiden. Dette er en naturnær og gripende historie om Ingrid og hennes familie, som nå er tilgjengelig som lydbok. Romanen er den første i en trilogi av Roy Jacobsen. Han har mottatt flere litterære priser og har blant annet blitt nominert til Nordisk Råds Litteraturpris to ganger. I denne romanen skriver han om kystproletariatet, et miljø han har hatt kjennskap til hele livet.

I boken De usynlige blir vi kjent med Ingrid, som vokser opp på Helgelandskysten, helt ytterst i havgapet. Her bor Ingrid med sin familie og lever et liv i fattigdom. Boken er en viktig påminnelse om at det ikke er lenge siden våre forfedre var svært fattige, og klamret seg fast til smågårder i tøffe forhold. Boken er den første i en trilogi som har fanget lesere over hele verden. Hør den som lydbok gratis nå!

Handling i De usynlige

Ingrid vokser opp på Helgelandskysten, en liten øy ytterst i havgapet. Hun vokser opp i mellomkrigstiden, i perioden 1913 til 1928. De usynlige er en fantastisk roman om Ingrids og familiens liv i fattigdom på Helgelandskysten. Det er en gripende familiehistorie og Norgeshistorie, om hvordan livet på kysten var på tidlig 1900-tallet. Boken er ikke bare ren fiksjon, men den er faktisk basert på slekten til forfatterens mor. Dette er første boken i en trilogi.

Lytt til De usynlige gratis

Elsker du lydbøker? Nå kan du lytte til lydbøker gratis! Lydbok-appene på denne siden kan testes gratis i en viss periode. Det betyr at du nå kan prøve de ulike appene, og gjøre deg opp en mening om hvilken du liker best. Pass på å benytte deg av tilbudet til alle lydbok-appene, så maksimerer du perioden du kan lytte gratis! Her har du timevis av underholdning og gode tips til lydbøker du bør høre på, helt gratis.