Fantasy & SciFi

Fantasy og SciFi er en sjanger som kombinerer elementer fra fantasy-sjangeren og science fiction. I SciFi representeres verden som vitenskapelig mulig, mens fantasy og SciFi inneholder elementer som bryter med de vitenskapelige lovene i den virkelige verden. Det er likevel en logisk fantasiverden, hvor den fiksjonelle vitenskapen blir forklart. Det usannsynlige blir gjort mulig innen denne sjangeren. Det vil si at kombinasjonen gir en vitenskapelig finér av realisme til ting, som egentlig aldri kunne skjedd i virkeligheten. Fantasy og SciFi er eksplisitt avhengig av fantasien og overnaturlige elementer. Kombinasjonen byr på skjønnhet, ærefrykt og terror som byr på en eventyrlig spenning for leserne.

Atkinsons kino
Den røde pest
Den usynlige mann
Det mørke tårn - Revolvermannen
Flukten til Watership
Fordi overlevelse ikke er nok
Hobbiten
Huset mellom natt og dag
I vargens tid
Klodenes kamp
Ridderen av De syv riker - Den herreløse ridderen
Ringenes herre

Lytt til Fantasy & SciFi som lydbok

Det er kanskje ikke noe for alle tidsmessig å sette seg ned for å lese en god bok, derfor kan en lydbok være løsningen. Du kan lytte til teksten mens du gjør dine daglige gjøremål, eller om du legger deg nedpå for å slappe av. Du kan pause eller stoppe avspillingen når du vil. Du kan til og med spole fremover eller bakover i lydfilen. Den største fordelen er at du enkelt kan fortsette der du slapp, om du trenger å pause lydfilen. Du finner enkelt oversikt over hvor lenge Fantasy og SciFi-lydfilen varer. Lytt og åpne opp for nye bokopplevelser.

Lytt til Fantasy & SciFi gratis

Her vil du finne anbefalinger og anmeldelser av lydbøker og lydbokapper. Anbefalte apper kan du enkelt laste ned og teste ut helt gratis. Prøveperioden ligger på opptil 30 hele dager. Dette betyr at du kan lytte til fantasy og SciFi lydbøker helt gratis. Utvalget av bøker er stort og variert. Prøveperioden lar deg teste ut ulike bøker, slik at du enklere kan finne din favoritt før du bestemmer deg. Ta en pause fra den travle hverdagen, for å drømme deg bort til en fantasiverden av underjordiske krefter og spenning. Sist og ikke minst: Ha en hjertelig god og underholdende lytting!