Klodenes kamp
Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis
Nextory
30 dage gratis

Klodenes kamp

H.G Wells var en britisk forfatter som skrev denne boken mellom 1895 og 1897. Dette er en av de første bøkene som tar for seg mennesker og romvesen. Klodenes kamp er en lydbok som vil få deg til få følelsen av at romvesenene lander på jorden. I 1938 ble boken dramatisert på et radioshow med Orson Welles. Dette skapte hysteri, fordi folk trodde det var et ekte nyhetsinnslag, og at romvesenene hadde landet utenfor New Jersey i USA.

H.G Wells ble ble kalt faren til science fiction-litteraturen, og Klodenes kamp er en av fem bøker som han skrev i denne sjangeren. Lytter du til boken gratis, vil du straks skjønne at den delt i to deler. I første delen får vi høre om selve invasjonen, mens i del to får vi et innblikk i hvordan hovedpersonen prøver å gjemme seg fra romvesenene, og kampen om overlevelse. Dette er en bok som mange har blitt inspirert av i senere tid.

Klodenes kamp – en kamp om overlevelse

Boken begynner med å skildre den vanlige hverdagen på 1890-tallet. Du får også høre om romvesenene sine planer om å invadere jorden for å lage kolonier og få ressurser. Wells forteller også at en ikke skal dømme hva romvesenene gjør, siden mennesker også har kolonisert og gjort lignende ting tidligere. Du får også høre om hvorfor romvesenene har et behov for å invadere, og hvordan deres levevilkår har vært på planeten de befinner seg på.

Lytt til Klodenes kamp gratis

Ved å prøve en av applikasjonene på nettsiden vil du kunne lytte til Klodenes kamp gratis. Her vil du sitte i spenning mens det hele foregår. Få med deg bakgrunnen for hvorfor romvesenene ender opp med å invadere jorden. Du vil også kunne få med deg del to, med hovedpersonens kamp for å overleve etter at London har blitt jevnet med jorden. Romvesenene beveger seg som svermer, og legger feller for menneskene. Denne boken er spennende fra start til slutt.