Fordi overlevelse ikke er nok
Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis
Nextory
30 dage gratis

Fordi overlevelse ikke er nok

Fordi overlevelse ikke er nok er skrevet av den kanadiske Emily St. John Mandel, som har utgitt en rekke andre bøker. Boken begynner med at den berømte Arthur Leander får hjerteinfarkt mens hans spiller King Lear på scenen og dør. Etter dette er det som om verden bryter sammen på grunn av en influensapandemi. Dette er en lydbok som tar for seg både livet før og etter pandemien som bryter ut, på både godt og vondt.

Fordi overlevelse ikke er nok er hjerteskjærende. Lytt gratis til denne gripende historien om alt som skjer rundt pandemien. Få med deg orkestertroppen som reiser rundt til de overlevende for å oppmuntre dem med både Beethoven-symfonier og Shakespeare. De viser rett og slett at musikk og kunst fortsatt lever i postapokalyptiske tider der 99 % av befolkningen har omkommet. Boken består av åtte deler som også har mindre deler inni hverandre igjen. Vi følger også flere hovedpersoner.

Fordi overlevelse ikke er nok – en sofistikert og tankevekkende historie

Historien hopper litt fram og tilbake, men den skildrer overlevelse. Noen overlever av det å kunne spre kunst og musikk videre til andre, mens andre igjen overlever ved å spre dommedagsfrykt, slik som profeter. Når vi møter Kirsten Raymonde er hun sammen med en tropp som reiser rundt og spiller musikk og skuespill for andre. Det hele snus på hodet når de kommer til byen St Deborah med overlevende, for der er det en gal profet som truer alle som vil flykte.

Lytt til Fordi overlevelse ikke er nok gratis

Hvis du vil lytte til Fordi overlevelse ikke er nok gratis kan du prøve en av appene her på siden. Da kan du lene deg tilbake og høre på denne historien som tar for seg livet før og etter en pandemi, og hvordan mennesker tilpasser seg ulike situasjoner. Du vil bli kjent med en av hovedpersonene Kirsten Raymonde og se hvordan musikk og kunst spiller inn på en dyster verden med få som har overlevd.