I vargens tid
Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis
Nextory
30 dage gratis

I vargens tid

Som en del av bokserien En sang av is og ild, blir du i denne boken med inn i et eget univers. Vinteren, som kan vare i flere tiår, nærmer seg. Mens folket forbereder seg til den endeløse vinteren, kjemper konger og dronninger, bastarder og riddere over alle de Syv rikene om maktsetet Jerntronen, og dermed den totale makten over rikene. Du kan høre I vargens tid på lydbok for å ta del i bøkene bak TV-serien Game of Thrones.

George R.R. Martin er en amerikansk forfatter og manusforfatter innen sjangrene fantasy, science fiction og skrekk. Forfatteren ble mest kjent for sin bokserie En sang om is og ild, som senere ble filmatisert som den populære TV-serien Game of Thrones. Den første boken i serien, I vargens tid, ble først gitt ut i 1996 – du kan lytte gratis til en av verdens mest solgte og anerkjente sagaer her. Bøkene er inspirert av blant annet Ivanhoe og rosekrigene.

Om I vargens tid

I en verden delt opp i syv kongeriker kjemper både konger og dronninger, riddere og bastarder om maktsetet Jerntronen. Lord Eddard Stark fra Vinterfall reiser sørover for å bli kongens hånd. Her blir han også involvert i et spindelvev av konspirasjoner, løgner, forræderi, grådighet, drap og kjærlighet. Mens det er krigen som truer i sør, er det den nærmest endeløse vinteren som truer i nord. Spillet om Jerntronen er et dødelig spill, der du vinner eller dør.

Lytt gratis til boken I vargens tid

Lytt til en av verdens mest populære bøker gratis på lydbok i en prøveperiode! Du kan enkelt og kostnadsfritt laste ned en av lydbokapplikasjonene på nettsiden. Lytt til spillet om Jerntronen i boken I vargens tid, eller finn andre spennende titler som interesserer deg. Denne lydboken ble gitt ut av Cappelen Damm i 2015, og er lest inn på norsk av Erich Kruse Nielsen. Boken varer i 15 timer og 49 minutter. Du er altså garantert flere timers spennende underholdning!