Det mørke tårn - Revolvermannen
Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis
Nextory
30 dage gratis

Det mørke tårn - Revolvermannen

Dette er den første boken i bokserien Det mørke tårn. Stephen King begynte å skrive denne serien i 1970, og den første boken kom ut i 1982. Forfatteren er godt kjent for sine grøsser-romaner Carrie og Ondskapens Hotell. Revolvermannen er en lydbok der du får bli med på en reise for å finne den sortkledde, og menneskene Roland møter på veien. Boken er spennende, og på ekte Stephen King-vis blir du trukket inn i alle historiens rare vendinger.

I Revolvermannen søker Roland av Gilead mer kunnskap om det mørke tårn. Dette er kunnskap som kun den sortkledde har. Hør gratis på denne boken mens Roland får mer og mer kunnskap om det mørke tårn, se hvilke ting som han oppdager på veien. Dette er den første boken i serien på åtte bøker som vil trekke deg inn i en annerledes verden. Det er en miks av flere sjangere, blant annet mørk fantasi og skrekk.

Om Den siste Revolvermannen

Vi møter Revolvermannen Roland i en verden der ting knapt henger sammen. Nasjoner er revet i stykker av krig, hele byer og regioner forsvinner sporløst, og tiden går ikke slik den skal. Verden er rett og slett i ren ubalanse. Det mørke tårnet er hans endelige mål, men først må han igjennom en hel del ting før han kommer fram. Blant annet må Roland gjennom en ørken som virkelig blir en stor prøvelse for han.

Lytt til Revolvermannen gratis

Prøv en av applikasjonene på nettsiden, og lytt gratis til Revolvermannen. Hør på den spennende første boken i denne populære bokserien fra Stephen King om den siste Gunslingeren. Finn ut hvorfor verden holder på å revne fra hverandre, og følg Roland på reisen for å finne den sortkledde. Du vil garantert ville høre resten av bøkene for å finne ut hva som skjer videre. Dette er en historie som tar deg med til et helt annet univers.