Flukten til Watership
Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis
Nextory
30 dage gratis

Flukten til Watership

Flukten til Watership er en bok av Richard Adams som handler om en flokk med ville kaniner. Dette er en lydbok om er basert på en samling av fortellinger som Adams brukte å fortelle barna sine. Boken var egentlig ment som en barnebok, men ble fort en bok som folk i alle aldre har fått interessen for. I boken har kaninene både vanlige, menneskelige egenskaper og sitt eget språk som vi får lære mer om.

Flukten til Watership er så mye mer enn en barnebok, da den er innom temaer slik som frigjøring, det å overleve, ledelse og det å kunne holde sammen. Lytt til denne boken gratis og vær med på villkaninene sin farlige reise i det de må flykte til Watership, som er basert på et ekte sted. Denne boken har flere detaljerte skildringer, og et annet innblikk i kaninene sin verden som du ellers ikke hadde hatt.

Flukten til Watership – mer enn bare kaniner

Watership Down er en ås som kaninene flykter til. Femmer, en av kaninene som vi møter i begynnelsen blir ikke trodd av lederen når han sier at noe ikke er som det skal. Det ender med at det er noen få som tror på Femmer og de drar sammen med han for å finne en ny koloni. Dette er en ekte eventyrreise med heltemot og vennskap, der de reiser fra en truet skog til et fredfullt område.

Lytt til Flukten til Watership gratis

Ved å prøve en av appene på siden kan du lytte til Flukten til Watership gratis. Følg den spennende reisen til kaninene mens de leter etter det trygge stedet. Dette er egentlig en barnebok, men har blitt en historie som de fleste vokse også liker. Følg Femmer på reisen fra start til slutt og få et unikt innblikk i kaninenes verden, og språket som de har i denne boken. Dette er en ekte spennings- og eventyrbok.