Atkinsons kino
Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis
Nextory
30 dage gratis

Atkinsons kino

Ib Michael er en dansk forfatter som debuterte med boken En hidtil uset drøm om skibe i 1970, og har siden den gang skrevet over 20 bøker. I hans yngre dager studerte han mellom-amerikansk kultur og språk ved Universitetet i København. Interessen for disse emnene gjenspeiler seg i hans skrivestil som ofte omtales som magisk realisme. Ib Michael er kjent for å skrive et utvalg kritikerroste romaner, noveller, reisebøker, barnebøker, dikt og digitale bøker. Novellene i Atkinsons kino kan høres på lydbok.

I Atkinsons kino kan du leve deg inn i én eller ni særegne, fargerike verdener med novellene Tom Hollenders øy, Haiskygger, Fyret ved verdens ende, Kilden, Surfer, Alfabetets hage, Keiserkrypten, Timeglassets ryttere og De tomme roms historier. Boken ble omtalt som "Et mylder av fortellinger som går ut og inn i hverandre ... i Ib Michaels vakre, glitrende språk." av Preben Meulengracht i Jyllands-Posten, og har høstet god kritikk fra flere hold. Hør boken gratis ved å laste ned en av applikasjonene på nettsiden.

Atkinsons kino sammendrag

I boken møter vi Tom Hollender som blir oppsøkt av en kvinnelig, undersjøisk skapning. Hun forteller at hennes far vil leie både skip og kaptein, før hun forsvinner tilbake i havet. Tom gjør seg klar til seilas, men skimter kun den mystiske kvinnen én gang til, mens hun rir på en albinohval gjennom bølgene. Michael fortsetter sine utrolige og spennende historier som tar plass til forskjellige tider og steder, som for eksempel i Cyberspace, og Mexico i 1860-årene.

Lytt til Atkinsons kino gratis

Trenger øynene en hvilepause? Eller kanskje du vil høre på noe annet enn musikk og podcaster i bilen? Da kan du lytte til Atkinsons kino og hundrevis av andre inspirerende bøker på din mobil. Du kan enkelt laste ned én av de tre applikasjonene; Storytel, Audible eller Fabel på denne nettsiden. Alle tre applikasjonene støtter enheter med iOS og Android, og tilbyr en 30-dagers gratis prøveperiode. Prøv alle tre for å finne din favoritt, helt gratis!