Huset mellom natt og dag
Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis
Nextory
30 dage gratis

Huset mellom natt og dag

Science fiction-romanen Huset mellom natt og dag er skrevet av Ørjan Nordhus Karlsson som er både forfatter og avdelingsleder i Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap. Dette er en lydbok som tar for seg 200 menn og kvinner som blir genetisk modifisert i året 2106. Dette er ikke første boken fra Karlsson. Fra før har han skrevet en rekke spenningsromaner både for ungdom og voksne. Dette er hans syvende roman, og første innen science fiction.

I 2106 blir 200 menn og kvinner genetisk modifisert i forsøk på å skape supersoldater. Forsøket mislykkes og de stakkars soldatene blir satt i fangenskap livet ut. De som flykter har skuddpremie på seg, og en etter en havner de i fangenskap igjen, alle unntatt en. Sersjant Marko Eldfell klarer å holde seg under radaren. Nå kan du lytte til Huset mellom natt og dag gratis. Denne dystopiske romanen av Ørjan Nordhus Karlsson er en tankevekker om en kamp for overlevelse.

Huset mellom natt og dag tar mange vendinger

Sersjant Marko Eldfell bor i byen Tirana og overlever ved å ta på seg småjobber for kriminelle. Dette fungerer helt til han redder en liten jente fra døden. Plutselig rettes all oppmerksomhet mot han, og alle er ute etter å ta han. Dette er en dyster tid da jorden er delt opp i områder og de rike og mektigste bor på de beste stedene. Boken tar en del vendinger, og for å få hjelp må han finne noen som dessverre er død.

Lytt til Huset mellom natt og dag gratis

For å lytte til Huset mellom natt og dag kan du prøve en av lydbokappene her på siden. Da kan du sette deg til rette og finne ut hvordan det går med Sersjant Marko Eldfell, og hvordan det går når han må finne sin gamle troppsjef Jack Stenthon som skal være død. Se den dystre fremtiden og håpet som Marko har for at han skal få bli fri. Dette er en bok som du vil lytte til med spenning.