Ridderen av De syv riker - Den herreløse ridderen
Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis
Nextory
30 dage gratis

Ridderen av De syv riker - Den herreløse ridderen

George R. R. Martin har skrevet serien Ridderen av De syv riker der den Den Herreløse ridderen er den første boken i serien. Forfatteren beskrives som den amerikanske Tolkien, og bokserien hans En sang om is og ild ble omgjort til den populære TV-serien Game of Thrones. Dette er en lydbok der vi får høre om Dunk og Egg på et av deres tre eventyr. Her får du vite en hel del om universet som har blitt svært populært gjennom den kjente TV-serien.

I Den Herreløse ridderen møter vi Dunk i det han blir salvet til ridder som 17-åring. Han er relativt høy og ikke den smarteste, men tar med seg sverd og litt penger for å delta på en turnering som finner sted i Askemarken. Lytt gratis til denne boken, der du får oppleve et spennende og eventyrlig univers. Hør mer om hvordan Dunk møter Egg, og hvordan han blir Dunks væpner i denne eventyrlige boken.

Den Herreløse ridderen er en spenningsfylt historie

Ved en tilfeldighet møter Dunk en 9 år gammal gutt med lilla øyne og glattbarbert hode. Dette er Egg, og han vil så gjerne bli væpneren til Dunk. Det viser seg at Egg er ganske så smart, og sammen reiser de på tre forskjellige eventyr. Denne boken foretar seg det første eventyret. Targaryen-huset er familien som sitter på jerntronen, og det har lagt seg en fred over de syv riker enn så lenge. Her får vi høre forhistorien til Game of Thrones.

Lytt til Den Herreløse ridderen gratis

Dersom du ønsker å lytte til denne boken gratis på lydbok, kan du prøve en av applikasjonene på nettsiden. Slik vil du kunne lytte til den spennende historien om Dunk og Egg, samt høre om alt det fantastiske som skjer med disse to i Game of Thrones-universet. Dette er en bok som vil få deg til å ville lytte mer. Få med deg resten av historien i de neste bøkene i serien om de to vennene.