Personlig utvikling

Det finnes mange gode bøker for personlig utvikling og selvhjelp på markedet. Disse kan hjelpe ulike mennesker i ulike situasjoner, i ulike stadier av livet. Både uerfarne unge og eldre som har levd et langt liv, kan plukke opp flere råd. Selvhjelpsbøker er skrevet for å informere, guide, eller utvikle en persons livskvalitet i positiv retning. Dette kan gjøres på flere ulike måter, enten gjennom dialoger, fiktive historier, faktabasert forskning og statistikk, eller fortellinger fra forfatterens eget liv. Alt avhenger av hvordan du selv ønsker å lære. Det finnes også et bredt spekter av ulike personligheter som skriver selvhjelpbøker.

Alt om selvfølelse
En ny jord
Foreldremagi
Glad igjen!
Helserevolusjonen
Hjernesterk
I morgen var jeg alltid en løve
Lev her og nå
Lev livet uten bekymringer
Menn er fra Mars - kvinner er fra Venus
Modig
Pust

Bøker som kan endre liv

Det finnes også mange ulike bøker om selvhjelp som handler om vidt forskjellige temaer innenfor et menneskes liv. På en side florerer det av klassiske bøker som handler om meningen med livet, å finne lykken og kjærligheten. På den andre siden finnes det mange bøker som handler om å utvikle en sunn personlig økonomi, og et godt forhold til denne. Du kan også finne bøker om personlig sosial utvikling, mens andre bøker lærer om den kognitive utviklingen. Det finnes med andre ord en hel rekke titler og temaer å velge mellom. Det bør dermed være enkelt å finne en bok som passer deg og din situasjon.

Lytt gratis

Bøker om selvhjelp og personlig utvikling er en sjanger fylt av spennende bøker om en rekke relevante temaer i menneskets liv. Dersom du føler du ikke liker sjangeren, kan det være du bare ikke har funnet den riktige boken enda. Dersom du enda ikke er sikker på hvilken bok du ønsker, eller ikke har tid til å lese i hverdagen, kan du prøve å høre disse på lydbok. De fleste lydbokapplikasjoner tilbyr en gratis prøveperiode. Slik har du muligheten til å lytte gratis til flere bøker, og få den hjelpen du er ute etter. Ta det neste steget for å få hjelp til selvhjelp og egen personlig utvikling.