Lev her og nå
Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis
Nextory
30 dage gratis

Lev her og nå

Dette er en lydbok som handler om å leve her og nå for å oppnå indre ro og frihet. Lev her og nå handler om å få tilgang til nuets styrke, en styrke som finnes i ens egen tilværelse. Det handler om å bryte opp med tankene, og forholde deg til fortiden via nåtiden uten å analysere eller fordype deg i fortiden. I egne tanker, følelser og frykt ligger fortiden – i nuet skapes fremtid.

Nå kan du helt gratis prøve lydboken Lev her og nå, og dra nytte av bokens budskap om tilstedeværelse her og nå. Her får du nesten fire timer med selvutvikling, levert av en behagelig fortellerstemme som en frigjøringens medhjelper. Her får du nøkkelen til indre ro og frihet, fritt for bekymringer og fordypelse i fortidens kvaler. Livet handler ikke om fortiden, men om nuet, om å leve akkurat her akkurat nå. Oppmerksomheten rettes mot det som skjer akkurat her og nå.

Om Lev her og nå

Med Lev her og nå søker Eckhart Tolle å endre fokuset fra fortidens stress og fremtidens bekymringer. Meningen er at leseren skal få verktøyet til å fokusere på det som er akkurat nå, altså tilstedeværelse i seg selv. Kun slik oppnås indre fred og ro, og kun slik oppnås full frihet. Boken gir leseren en bevissthet totalt frigjort fra tankevirkesomhet, der oppmerksomheten rettes mot det som skjer akkurat nå, mot egen atferd, sinnsstemninger, tanker, frykt og følelser.

Lytt helt gratis til Lev her og nå

Nå kan du lytte helt gratis til lydboken Lev her og nå. Du trenger bare å laste ned en av applikasjonene på nettsiden vår, og begynne å høre på boken allerede i dag. Med Eckhart Tolles Lev her og nå får du nesten fire timer med egenutvikling, godt gjengitt av en behagelig fortellerstemme som motiverer fra start til slutt. Om du er interessert i bøker for personlig utvikling, er dette lydboken du skal se etter!