I morgen var jeg alltid en løve
Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis
Nextory
30 dage gratis

I morgen var jeg alltid en løve

Forfatteren er selv innleser av I morgen var jeg alltid en løve, en lydbok der Arnhild Lauveng skildrer sine egne erfaringer som schizofren. I ti år var hun inn og ut av psykiatriske avdelinger. Hun beretter her hvordan hun kom seg ut av en tilstand av selvdestruksjon og psykose. Fra hallusinasjoner og indre stemmer jobbet hun seg ut av et helvete, og kan i dag gi en unik beskrivelse av tilstanden både som pasient og som fagperson.

Nå kan du helt gratis høre på lydboken I morgen var jeg alltid en løve. Boken er skrevet av en psykolog som selv har erfaring som psykiatrisk pasient. Dermed får du en unik skildring sett fra to ytterpunkter. Med en pasients øyne kan hun beskrive vrangforestillinger og symptomer, og som fagperson kan hun analysere og forklare hvordan nettopp disse tilstandene har sin egen logikk og mening. Lauveng holder aktivt foredrag, og ble i 2004 tildelt prisen til fremme av ytringsfriheten i psykisk helsevern.

Om I morgen var jeg alltid en løve

I morgen var jeg alltid en løve er en lydbok med en unik berettelse sett fra to ytterpunkter: fra pasientens øyne og fra fagpersonens øyne. Boken er basert på egne opplevelser som psykiatrisk pasient, og beskriver hvordan aspekter som selvdestruksjon har sin logiske forklaring. Hun beskriver hvordan hun i psykose skar seg selv til blods og hvordan hun ble jaget av hallusinasjoner. Hun beretter om sin egen kamp og seier, en kamp de færreste kan forestille seg.

Lytt til I morgen var jeg alltid en løve helt gratis

Ved å laste ned en av applikasjonen på nettsiden vår, kan du helt gratis høre på lydboken I morgen var jeg alltid en løve. Gå ikke glipp av denne muligheten, dersom du er interessert i selvutvikling og bøker basert på faktiske hendelser. Denne lydboken gir en helt unik beskrivelse av schizofreni og psykose, sett fra både pasientens og fagpersonens perspektiv. Den skildrer kampen ut av et helvete, samtidig som det på faglig nivå finnes en logisk forklaring på alt.