Hjernesterk
Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis
Nextory
30 dage gratis

Hjernesterk

Anders Hansen har skrevet en bok om hjernen vår, basert på vitenskapelige fakta om hvordan organet påvirkes av all fysisk aktivitet. Forfatteren er selv overlege i psykiatri og gir deg her et dypere innblikk i hjernens «hva-hvorfor-hvordan». Hjernesterk fås også som lydbok, der innleser Per Andreas Tønder gir deg drøye syv timer med underholdende tips til en klarere hjerne. Her får du nøkkelen til en raskere tankegang, mer konsentrasjon og fokus, bedre hukommelse, mer kreativitet, mindre stress samt mer hvile og dermed mer energi.

Nå kan du helt gratis lytte til Hjernesterk i 30 dager. Dette er en håndbok med nyttige fakta og tips til å oppnå sunn hjernehelse. Alle fakta er basert på vitenskapelige undersøkelser og forfatterens profesjonelle innsikt som overlege i psykiatri. Dette er en motiverende bok hvis konklusjon er at fysisk aktivitet er medisinen alle trenger, medisinen som motkjemper angst og depresjon og som samtidig utvikler personligheten og intelligensen din. Lydboken er lekende lett å høre på med en fortellerstemme som engasjerer.

Om Hjernesterk

Lydboken handler om hvordan hjernen vår reagerer på fysisk aktivitet, og beretter vitenskapelige fakta på en underholdende og artig måte. Du får inngående innsikt i hjernens «hvordan og hvorfor». Boken forklarer hvordan fysisk trim er den «glemte medisin» for en frisk og rask hjerne. Den gir motivasjon til å ta seg selv i nakken for å legge om livsstilen til et aktivt sådant. Tittelen er svært så betegnende – forfatterens budskap vil trigge hjernen din til å bli sterkere, sunnere og raskere.

Hør på Hjernesterk helt gratis

Om du laster ned en av applikasjonene på nettsiden vår, kan du høre på Hjernesterk helt gratis i 30 dager. Benytt denne prøveperioden til å finne et tema som interesserer deg. Er du interessert i personlig utvikling på et psykologisk plan, er Hjernesterk en lydbok du ikke bør gå glipp av. På en underholdene måte vil du få verktøyet til en bedre og sunnere hjerne og samtidig forstå hvorfor og hvordan hjernen reagerer som den gjør når den får sitt «vitamintilskudd»: fysisk trening!