Unikt tilbud fra Storytel ➡ Prøv gratis 30 dager 😃
Trærnes hemmelige liv
Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis

Trærnes hemmelige liv

Trærnes hemmelige liv er en lydbok som gir et innblikk i forbløffende ting som skjer under og over bakken i skogene våre. Mennesker tenker ofte ikke over det, men trær er fulle av både følelser, hukommelse og empati. Gjennom røttene sine kan trærne blant annet kommunisere med hverandre, og de tar ansvar for sine egne barn. Denne lydboken får oss til å se skogene våre med helt nye øyne på en informativ, og ikke minst morsom, måte. Dette er en god bok for alle som er interessert i naturen, eller bare ønsker å lære mer.

Peter Wohlleben er ikke din typiske forfatter. Den tyske forfatteren av Trærnes hemmelige liv har lenge jobbet og studert økologi, gjennom eget arbeid i skog. Der oppdaget han det som ble hans store lidenskap – trærne og alt de har å fortelle menneskene. Denne lidenskapen ble til det som nå er en internasjonal bestselger som har blitt solgt i en rekke land. Han har også skrevet en bok om Dyrenes indre liv, som går nærmere inn på dyrenes liv i skogen. Lytt gratis til lydboken og lær mer!

Om Trærnes hemmelige liv

Trærnes hemmelige liv er en faktabok som tar deg med inn i skogen, hvor du får lære mer om trærnes livsløp. Gjennom skildringer og beskrivende illustrasjoner får du høre mer om hvordan trær bruker følelser, empati og hukommelse til å lete etter naboene, passe på barna sine, samt kommunisere med hverandre. Wohlleben skildrer følelsesmessig om trærnes liv, og hvordan de samlet danner et helt intelligent kommunikasjonssystem gjennom alle våre skoger. Det høres ut som et eventyr, men Trærnes hemmelige liv er basert på fakta fra legitime forskningsstudier!

Hør på Trærnes hemmelige liv gratis

Hvis historien bak Trærnes hemmelige liv høres interessant ut, kan du høre på boken i lydbokformat helt gratis! Du kan selv velge mellom en rekke ulike applikasjoner, og teste dem ut med en gratis prøveperiode. Under prøveperioden kan du lytte til Trærnes hemmelige liv, samt flere hundre andre lydbøker på både norsk og engelsk. Applikasjonene passer perfekt på trening, i bilen, på toget, under matlaging, eller andre stunder du ønsker god og informativ underholdning på øret. Her kan du finne det beste utvalget av applikasjoner i Norge.

Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis