Unikt tilbud fra Storytel ➡ Prøv gratis 30 dager 😃
Til fots gjennom Alaska
Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis

Til fots gjennom Alaska

Til fots gjennom Alaska er skrevet av eventyreren Lars Monsen. Dette er lydboken om året Monsen og kjæresten la ut på en 3 000 km lang tur gjennom Alaska, med jakt, fiske, dyreliv og vill natur. Lars Monsen er hele Norges villmann og tureksepert. Gjennom mange programmer på NRK har han tatt oss med på lange turer i villmarken – både i Norge og utlandet. Nå kan du glede deg til å høre om Alaskas villmark på lydbok!

Denne boken har allerede begeistret mange lyttere, og nå er det din tur! Gjør deg klar for en spennende bokopplevelse med Til fots gjennom Alaska. Lydboken er lest inn av skuespiller Trond Petter Stamsø Munch, som tar oss med inn i Lars Monsens tur-verden. Nå kan du høre boken helt gratis, som nytt medlem på en av våre lydboktjenester. Prøv helt kostnadsfritt i hele 30 dager! Bli med på en spennende reise inn i Alaskas villmark.

Til fots gjennom Alaska

Dette er den sanne historien om hvordan eventyreren Lars Monsen og kjæresten tilbrakte nesten et helt år i villmarken. Gjennom ti måneder la de 3 000 km bak seg. Alaskas ville natur byr på møter med grizzlybjørner og elg, vandringer gjennom sump-landskap og stor variasjon i temperaturer – alt fra hetebølge til sprengkulde. Dette er en ærlig bok om opp- og nedturer, glede og utmattelse. Om å være selvhjulpen i naturen, samt et innblikk i en mann og en kvinnes ulike perspektiv på reisen.

Hør på lydboken Til fots gjennom Alaska helt gratis

Vil du høre mer om Lars Monsens år i Alaska? Hør lydboken gratis! Med en lydbokapplikasjon kan du kose deg med en god bok når som helst, hvor som helst. Gjør treningsøkten eller bilturen hyggeligere ved å høre på en spennende bok. Alle applikasjonene på nettsiden tilbyr et stort utvalgt bøker i flere sjangere. Last ned og registrer din bruker i dag. De første 30 dagene er helt gratis! Slik kan du enkelt finne den applikasjonen som passer best for deg.

Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis