Unikt tilbud fra Storytel ➡ Prøv gratis 30 dager 😃
Synnøves system - Slik ryddet jeg meg lykkelig
Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis

Synnøves system - Slik ryddet jeg meg lykkelig

TV-personlighet Synnøve Skarbø står bak boken Synnøves system - Slik ryddet jeg meg lykkelig. Skarbø startet sin mediakarriere som deltaker i realityshow, og ble etter hvert både værmelder og programleder. Hun jobbet lenge i motemagasinet Elle, og har i senere tid ledet programmet Norske rotehjem. Programserien er inspirert av nettopp boken Synnøves system. Nå får du boken som lydbok, med forfatteren selv om innleser.

Mange fikk med seg ryddetrenden på 2010-tallet. Mest kjent er japaneren Marie Kondo og hennes KonMari-metode. Synnøves system - Slik ryddet jeg meg lykkelig er i stor grad inspirert av Kondo, men med en norsk twist. Skarbø lykkes i å gjøre boken til noe jordnært og tilgjengelig for et norsk publikum. Humor og personlige historier gjør dette til en underholdende ryddebok, nå som gratis lydbok.

Om Synnøves system - Slik ryddet jeg meg lykkelig

Skarbø beskriver livet som arbeidsledig og nybakt mamma med fødselsdepresjon. Hun leser, undersøker og lar seg inspirere til å ta fatt på den fysiske ryddingen i hjemmet sitt. Underveis oppdager hun at effektene av god rydding handler om så mye mer enn et innbydende hjem. Resultatene kommer også på det personlige planet. Skarbø finner fram til det perfekte ryddesystemet som kan benyttes av alle!

Lytt gratis til Synnøves system - Slik ryddet jeg meg lykkelig

Du kan nå lytte til Synnøves system mens du rydder hjemmet ditt! Denne og andre lydbøker tilbys gratis i 30 dager. Ved å teste ut noen av appene vi anbefaler her på lydbokapper.com får du muligheten til å finne hvilken app som passer best for deg. I gratisperioden kan du både orientere deg om utvalget, og lytte til så mange lydbøker du rekker.

Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis