Unikt tilbud fra Storytel ➡ Prøv gratis 30 dager 😃
Sapiens
Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis

Sapiens

Yuval Noah Harari er en israelsk professor og historiker som har gjort stor suksess med sin trilogi om mennesket: Sapiens, Homo Deus, og 21 tanker for det 21. århundre. Hans bøker er tankevekkende og inneholder en rekke observasjoner om fri vilje, intelligens og bevissthet, jakten på lykke og evig liv. Midt oppi dette tar han også for seg temaer som bioteknologi og sjansen for at våre kreasjoner skal ta over verden en dag. Finn Hararis bøker som lydbok på den appen du foretrekker, og lytt til dem i dag!

I Sapiens følger forfatteren altså menneskehetens historie i de siste 70 000 årene, fra den såkalte kognitive revolusjonen da vi oppnådde symbolsk kommunikasjon. Det skulle gå nærmere 60 000 år før vår neste store revolusjon, som var innenfor landbruket. Men etter dette begynte ting å skje mye raskere: vitenskap, industri, informasjon, bioteknologi – alt i løpet av de siste 500 årene. Med denne hastigheten mener Harari at mennesket i løpet av de neste 1 000 årene kan utvikle seg til en ny rase. Ble du nysgjerrig? Hør boken gratis i dag!

Sapiens – en innføring i menneskehetens historie

Hvordan har vi havnet i den posisjonen vi er i? En gang var vi huleboere uten språk, og nå hersker vi over jordkloden. Harari tar for seg Homo sapiens' reise gjennom utviklingen, på godt og vondt – for hvor mange dyrearter har vi vel ikke utslettet på vår vei til toppen? Temaer som sult, krig, religion, intelligens og mer tas opp med humor og sarkasme i en fengende bok som stiller spørsmål til ettertanke. Boken har blitt oversatt til nesten 50 språk og solgt i over 10 millioner eksemplarer på verdensbasis. Hør på den og se hvorfor!

Hør på Sapiens gratis

Om du etter å ha lest dette synes at Sapiens – en innføring i menneskehetens historie høres ut som en bok for deg og gjerne vil sjekke den ut, så anbefaler vi at du tar en titt på de ulike lydbokappene vi har tilgjengelig på siden vår. Finn ut hvilken app du synes er den rette for deg, og så kan du prøve den i 30 dager – helt gratis! Da kan du høre på både Sapiens og de to neste bøkene i Hararis trilogi, samt utallige andre lydbøker, allerede i dag.

Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis