Unikt tilbud fra Storytel ➡ Prøv gratis 30 dager 😃
Ro for livet
Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis

Ro for livet

I boken Ro for livet får du høre om forfatterens utrolige reise på Nord-Atlanteren – Atlanterhavets mest værharde og vanskelige strekning. Hoff bestemte seg for å gjøre denne reisen alene etter at han fylte 70 år. Han har seilt i mange år over hele verden sammen med familien. Lytt til hans bok på lydbok, og ta del i en uforglemmelig reise.

Stein Hoff har i tillegg til Ro for livet skrevet om sine tidligere eventyr på ukjente farvann. I 1977 seilte Hoff sammen med sin kone og to barn i deres egne båt Red Admiral. Verdensomseilingen varte i totalt fem år, og familien på fire ble til fem i løpet av reisen. Lytt gratis til Hoffs siste eventyr!

Handling i Ro for livet

Stein Hoff har lenge vært en havets pionerer og er godt kjent med verdens farvann. Hoffs drøm er å følge i fotsporene til de første havroerne, norskamerikanerne Harbo og Samuelsen. Etter fylte 70 år tok Hoff årene fatt for å vise at alder ikke er en begrensing. Etter 80 døgn måtte han forlate både prosjekt og båt i et dramatisk uvær og redningsaksjon.

Lytt gratis til Ro for livet

Lytt til Stein Hoffs loggbok fra reisen over Atlanterhavet gratis, ved å laste ned en av applikasjonene på nettsiden. Hør om roing, kjærligheten til åpent hav og livet i en liten båt. Lydboken ble gitt ut av Cappelen Damm i 2020, og er lest inn på norsk av Anderz Eide. Bokens spilletid er 6 timer og 32 minutter.

Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis