Unikt tilbud fra Storytel ➡ Prøv gratis 30 dager 😃
Rakkerunger og englebarn
Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis

Rakkerunger og englebarn

Boken Rakkerunger og englebarn gir foreldre et innblikk i hvordan alle barn er ulike – og også deres temperament. Alle barn kan ikke oppdras på samme måte, til tross for at mange eksperter i media gjerne motsier dette. Det finnes flere tusen gode og dårlige råd om barneoppdragelse, som ofte kan gjøre foreldre usikre. Lytt til tips og informasjon om barneoppdragelse på lydbok, og finn din foretrukne metode!

Stein Erik Ulvund er en norsk sakprosaforfatter, forsker, samt professor i pedagogikk. Ulvund har skrevet flere bøker innen sitt spesialområde, som er barns utvikling og omsorg. Forfatterens primærområde innen forskning er for tidlig fødte barn, samt forebygging av problemer hos disse. Rakkerunger og englebarn: Oppdragelse uten fasit er kun én av mange bøker om å forstå ditt barns ulike aldre og faser. Du kan nå lytte gratis til denne lydboken!

Om Rakkerunger og englebarn

Det finnes ingen fasit på hvordan en bør oppdra et barn, da alle er forskjellige. Media renner over med eksperter som tilbyr råd til foreldre om hvordan de bør oppdra sine barn. Alle barn er født med ulikt temperament, og det er viktig å være bevisst på dette i oppdragelsen. Denne boken gir informasjon om dette, slik at du selv kan tilpasse ditt barns oppdragelse.

Lytt gratis til Rakkerunger og englebarn

Du kan høre på Rakkerunger og englebarn gratis på lydbok i en prøveperiode på 30 dager. Det eneste du behøver å gjøre er å laste ned en av applikasjonene vi anbefaler. Lær mer om barneoppdragelse samt finn andre spennende titler, historier og temaer. Lydboken ble først gitt ut av Cappelen Damm i 2019, og er lest inn på norsk av Helga Samset. Lydboken har en spilletid på 3 timer og 58 minutter.

Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis