Økonomi og ledelse

Det finnes i dag et stort antall bokutgivelser innenfor sjangeren økonomi og ledelse. Forlagene utgir stadig nye titler, og vi kjenner kanskje til flere av bestselgerne i kategorien. Dersom du lenge har ønsket å lese bøker innen dette feltet, men ikke hatt mulighet og tid til å ta fatt på papirutgavene, kan du nå undersøke om nettopp dine favoritter finnes som lydbøker. Temaene favner vidt, og kan for eksempel dreie seg om personlig økonomi, endringsledelse i bedrift, forhandlinger og coaching. Du kan også velge ulike nivåer innen hvert fagfelt, det være seg økonomibøker for folk som ikke har økonomibakgrunn, eller bøker med høyere kompleksitet beregnet for fagfolk.

Eat That Frog
Everybody Lies
Good to Great
Never Split the Difference
Rich Dad Poor Dad
Talk Like TED
The Big Short
The Black Swan
The Intelligent Investor
Think and Grow Rich
This Changes Everything
Warren Buffett Speaks

Et mangfoldig utvalg lydbøker innen økonomi og ledelse

Skulle du ønske at du kunne mer om personlig økonomi og investeringer? Det kan hende du ønsker å få med deg bestselgere av norske næringslivsledere for å inspireres i din egen jobb, eller til å gå videre med en forretningsidé. Dersom du drømmer om selvutvikling og vil slå inn på en ny karrierevei kan det være mye å hente hos erfarne coacher. Flere av dem kan du nå lytte til. Enten du vil lære mer på det personlige planet eller trenger råd for å lede og utvikle en stor bedrift eller organisasjon kan du finne flere relevante titler på lydbok.

Du kan lytte gratis til bøker om økonomi og ledelse

Det har etter hvert kommet mange ulike apper og tjenester på markedet hvor du kan lytte til lydbøker. Det kan dermed være vrient å få full oversikt over tilbudet. I stedet for å velge deg kun ett abonnement, kan du prøve flere apper via lydbøker. Du kan fritt teste ut appene i inntil 30 dager, helt gratis. På denne måten får du tilgang til aktuelle titler innen økonomi og ledelse, både de du kjenner til fra før samt nye, inspirerende bøker. I denne perioden kan du selvsagt også lytte til lydbøker fra andre kategorier, som barnebøker, klassikere og biografer.