Unikt tilbud fra Storytel ➡ Prøv gratis 30 dager 😃
Norge på langs
Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis

Norge på langs

Lars Monsen og Trond Strømdahl pratet lenge om å gå Norge på langs. Ideen kom til verden på en tur i Nordmarka, at kameratene ville gå fra nord til sør langs innlandsgrensen – langs Russland, Finland og Sverige. De visste at dette verken ville være en kort eller enkel reise, men med villmarks- og ekspedisjonsfareren Monsen ville de likevel ha færre problemer. Hør om reisen på lydbok, fra ideen ble til i 1989, til reisens slutt i Halden i 1990.

Lars Monsen er en norsk villmarks- og ekspedisjonsfarer, foredragsholder og programleder i NRK. Siden 1990 har han gitt ut over 20 bøker som omhandler hans mange eventyr i villmarken og andre langturer. Trond Strømdahl er en norsk lærer og forfatter, og ble raskt kjent for sin gåtur i Norge på langs med Lars Monsen. Han ledet programmet Monsen på villspor i 2014 og 2015, og har skrevet flere bøker om villmarkslivet, som Børgefjell. Nå kan du lytte til lydbøkene gratis!

Om Norge på langs

Ideen kom til verden mens kameratene Trond Strømdahl og Lars Monsen var på tur i Nordmarka, at de ville gå langs hele den norske innlandsgrensen. Boken lar deg bli med fra ideens fødsel, til den en dag ble virkelighet. Ta del i planleggingen av reisen fra nord til sør, langs Russland, Finland og Sverige. Det er en farlig og vanskelig reise, og et år er svært lang tid. Spørsmål som om de ville overleve mørketiden og vinteren i nord, og om kameratskapet ville holde, er interessante her.

Lytt gratis til Norge på langs

Ta del i Monsen og Strømdahls spennende reise, og lytt til Norge på langs gratis på lydbok i dag! Last ned en av applikasjonene på nettsiden, og hør flere spennende titler gjennom en gratis prøveperiode på 30 dager. Lydboken ble gitt ut av Cappelen Damm i 2010, og er lest inn på norsk av forfatterne selv, Lars Monsen og Trond Strømdahl. Lydboken varer i 6 timer og 28 minutter, og garanterer en spennende reise du kan leve deg inn i!

Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis